Horoscop zilnic 27 iunie 2016. Gemenii sunt predispusi sa faca greseli, iar Leii n-ar trebui sa ia decizii financiare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 iunie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Esti o sursa de inspiratie pentru ceilalti si multi prieteni vor gasi in tine suportul de care au nevoie. Din pacate, nu este indicat sa-ti asumi vreun rol de lider atat timp cat nu esti inca sigura si stapana pe situatia data. Asculta ceea ce iti spune instinctul si cu siguranta vei trece mai bine peste aceasta zi incarcata. 

TAUR

Azi este o zi in care vei simti ca poti lua o gura de aer dupa zilele mai grele prin care ai trecut. Nu trebuie sa te ingrijorezi daca dorintele tale nu s-au implinit inca, pentru ca trebuie sa recunosti ca unele progrese s-au facut si nu e chiar ca la inceput.

GEMENI 

Te concentrezi prea mult pe lucruri marunte si pierzi din vedere esentialul. Vei face greseli mari azi pentru ca nu vei acorda atentie detaliilor. Nu este o zi buna pentru a incheia parteneriate si a semna acte importante. De asemenea nici cu partenerul nu te vei intelege bine azi si riscati o mica disputa, care se va incheia furtunos. 

 

RAC 

O zi extrem de incarcata la locul de munca si de aceea va trebui sa dai dovada de o maxima intelegere pentru tot ceea ce te inconjoara. Daca vei putea sa nu judeci prea aspru pe cei cu care lucrezi vei avea numai de castigat. E posibil sa fii fortata sa faci niste schimbari care nu-ti vor placea. 

 

LEU

Incearca in aceasta perioada sa nu iei decizii legate de bani. Nu este o perioada buna in care sa iei sau sa dai credite si nici sa lucrezi cu cifre. Esti mai in masura sa stai sa contemplii diversele situatii si sa iei decizii ceva mai tarziu. Nu te grabi sa iti pui in aplicare planurile financiare ci mai degraba asteapta sa ti se ofere piste reale pentru a demara ceea ce ti-ai propus. 

 

FECIOARA

Incerci sa faci un fel de bilant al unor lucruri pe care le-ai inceput in trecut si pe care realizezi ca nu le-ai terminat. Vei fi din ce in ce mai stresata de faptul ca nu ai reusit sa faci lucrurile propuse, dar trebuie sa te gandesti ca de fapt sunt doar mici intarzieri si daca vei sta bine sa analizezi, vei reusi sa-ti dai seama ca de fapt nu ai fi putut face nimic mai mult decat ceea ce ai facut deja.  

 

BALANTA

Simti ca eforturile tale de a rezolva diverse probleme sunt blocate de mici piedici, pe care te straduiesti din greu sa nu le bagi in seama. Trebuie sa dai dovada de concentrare si atentie, pentru ca micile detalii te vor descumpani. Din fericire, optimismul tau este singura arma cu care te poti lupta in aceasta “batalie”.a.


SCORPION

Vei fi dezamagita de oamenii din jurul tau si este posibil ca acestia sa iti fie foarte apropiati. Ei nu vor reusi sa se tina de promisiunile pe care ti le fac si de aceea ai o stare de nervozitate. In loc sa-i judeci prea aspru, mai bine ai incerca sa fii ceva mai intelegatoare.  

 

SAGETATOR

Azi vei avea ceva dubii privitoare la activitatea pe care o desfasori si indoielile tale se vor vedea. Asta nu va insemna ca iti va dauna foarte mult, dar ceilalti vor simti ca este ceva in neregula cu tine. Nu te judeca prea aspru pentru ca nimeni nu e  perfect si azi e o zi foarte potrivita de iesit in oras pentru relaxare.au.


CAPRICORN

Se pare ca azi este o zi minunata pentru declaratii de dragoste. Aspectele astrale sunt atat de puternice in ceea ce priveste viata amoroasa incat simti nevoia sa-ti strigi in gura mare iubirea. Avand in vedere aceste aspecte cel mai bine este sa incerci sa fii ceva mai retinuta pentru ca sansele de a o da in bara sunt 50-50. 

 

VARSATOR

Chiar daca ai ceva probleme in activitatea pe care o desfasori, asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi batuta. E adevarat ca iti doresti ca rezultatele muncii tale sa se vada cat mai repede, dar un pic de rabdare nu ar strica. Nu te astepta la recunoasterea unor merite deosebite pentru ceea ce faci. 

 

PESTI

Ai ceva probleme cu partenerul si asta iti poate afecta activitatea curenta pentru ca nu te prea poti concentra la lucrurile de rutina. Totusi, nu ar strica ceva mai multa incredere in tine si mai ales in rationamentele tale. Vei avea ceva discutii legate de bani dar nu este vorba de un castig ci de o pierdere.  

related posts

Modifică setările cookies