Horoscop zilnic 27 iunie 2017. Berbecii sunt abordati de o persoana speciala, iar Balantele risca in iubire


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 iunie 2017.


Berbec 

Astazi vei fi surprinsa sa afli ca cineva are sentimente foarte puternice pentru tine. In sfarsit, isi face curaj sa te abordeze. Acaesta situatie te va scoate din zona ta de confort si iti va fi foarte greu sa te mai concentrezi la serviciu.  

 

Taur 

 Nativele singure pot avea parte astazi de o surpriza. Cineva special se iveaste in viata ta. Esti intr-o perioada plina de romantism. Trebuie sa fii pregatita. Gandeste-te serios daca vrei sa te implici cu adevarat si daca asta este cu adevarat ceea ce-ti doresti. 

 

Gemeni

Configuratia astrala de astazi te predispune la romantism. Simti ca vrei sa dai dovada de cat mai multe gesturi de iubire si-ti coplesesti partenerul cu afectiunea ta. Poate vedeti impreuna un film romantic, sau luati cina intr-un loc deosebit. Indiferent ce alegi, dragostea pluteste in aer. 

 

Rac

Ai parte de multa pasiune astazi. Traiesti totul foarte intens, asa ca la sfarsitul zilei s-ar putea sa te simti complet lipsita de energie. Nu ti-ai mai vazut partenerul de multa vreme dar amandoi stiti ca situatia nu este permanenta. Vin vremuri mai bune! 

 

Leu 

Te simti foarte atrasa de o persoana pe o care o intalnesti la o petrecere sau la un eveniment la care iei parte in aceasta seara. Poate fi ceva legat de culoare parului sau a ochilor. Sau poate vocea lui sau felul in care se comporta cu cei din preajma sa.Il consideri foarte atragator si cu greu te vei putea concentra la altceva. 

 

Fecioara

Nu te ingrijora prea mult in privinta vietii amoroase. Esti plina de energie si de inspiratie si toate iti ies perfect! Te bucuri de o atmosfera tandra si dulce si chiar daca la inceput puneai cariera pe primul loc, iti place la nebunie ceea ce ti se intampla. 

 

Balanta

Ai ocazia sa spui cu adevarat ceea ce gandesti. Ai parte de multe discutii intelectuale cu o persoana de care te simti foarte atrasa si te vei bucura din plin de aceasta conversatie . Astazi decizi ca este cazul sa iti asumi riscul si sa vorbesti deschis despre sentimentele tale. Asta va fi in favoarea ta. 

 

Scorpion 

Intinde-ti aripile si scufunda-te in paradisul romantic, cu toata energia astrala de care ai parte in aceasta zi. Daca esti intr-o relatie de durata, atunci vei gasi tot felul de cai prin care vei consolida povestea voastra. Daca esti in cautarea unui iubit, ai sanse mai mari sa gasesti ceea ce-ti doresti, daca te implici in a le oferi celorlalti ajutorul tau. 

 

Sagetator 

 Configuratia palnetara de astazi te face mai emotiva si mai sensibila decat esti de obicei. Esti tot mai convinsa de sentimentele pe care le ai pentru o persoana specialasi chiar adca stii ca nu este ceea ce iti doresti, nu te poti impotrivi. Poate ar trebui sa accepti asta si sa-i spui si lui. 

 

Capricorn 

Daca vrei ca relatia ta sa creasca si sa infloreasca, ai nevoie de dragoste. Astazi simti nevoia sa ai mai multa grija de partenerul tau si sa-l asiguri de dragostea si afectiunea ta. Asta va transforma ziua de astazi intr-una cu adevarat minunata. 

 

Varsator 

Este o zi perfecta pentru iubire. Exista ceva special in aer care te face sa-ti doresti sa iubesti si sa oferi iubire la randul tau. Daca esti intr-o relatie stabila, atunci te poti astepta ca legatura dintre voi sa devina si mai puternica.Este o ocazie minunata sa sarbatoriti ceea ce aveti impreuna. 

 

Pesti

Esti in elementul tau astazi. Daca mergi la o prima intalnire, o sa ai parte de clipe foarte romantice. Daca ai un partener, vei face tot ceea ce poti pentru a petrece clipe minunate impreuna. Ai avut mult de munca la serviciu in ultima vreme, asa ca acesata ocazie vine exact la timpul potrivit. 

related posts

Modifică setările cookies