Horoscop zilnic 27 mai 2016. Berbecii sunt dezamagiti, iar Leii au o zi care ii pune la incercare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 mai 2016.


BERBEC

Astazi esti usor dezamagita de cineva sau de faptul ca unele planuri nu au functionat exact asa cum ai fi vrut. Nu te descuraja, totul va reveni la normal.

 

TAUR

Unele situatii in care nu era foarte sigura pe tine se vor clarifica, iar asta iti va da energie sa treci peste intreaga zi. Faptul ca incepi sa culegi roadele a ceea ce ai muncit in trecut te va inveseli.

 

GEMENI

Ai o multime de lucruri pe cap si se pare ca nu gasesti resursele necesare pentru a-ti duce la capat toate indatoririle. Azi ai parte de provocari carora nu-ti va fi usor sa le faci fata.

 

RAC

Unele lucruri care pareau sa fie scapate de sub control incep astazi sa-si reia ordinea fireasca si sa te ajute sa revii intr-o stare de spirit in general buna. Vestea buna este ca schimbarile din viata ta vor avea loc treptat si nu vei lua totul ca pe un soc.

 

LEU

Cand credeai ca ai scapat de toate, astazi mai apare ceva de facut. Asta poate sa te dezechilibreze usor, cu atat mai mult cu cat unele intamplari au o baza profunda pentru tine.

 

FECIOARA

Ai un plan pe care tii mortis sa-l duci la capat, asa ca astazi iti sta mintea doar la asta. Ar fi bine pentru tine sa verifici un pic terenul pe care vrei sa intri, pentru a nu avea surprize neplacute.

 

BALANTA

Astazi ti se intampla lucruri bune, la care nici nu mai sperai, iar asta poate fi din cauza ca renunti destul de usor la ceea ce visezi. Ai incredere in tine si lucrurile vor incepe sa capete conturul pe care ti-l doresti.

 

SCORPION

In ultima perioada te-ai confruntat cu mici probleme in ceea ce priveste unele proiecte de la scoala sau de la locul de munca, insa astazi lucrurile par sa se aseze. Nu vei mai fi la fel de confuza in ceea ce priveste munca ta.

 

SAGETATOR

E timpul sa renunti la gandurile urate pe care le ai de zilele trecut, pentru ca azi te poti baza doar pe imaginatia ta pentru a duce la capat ziua. Incearca sa-ti folosesti gandurile cat mai pozitiv si totul va fi bine.

 

CAPRICORN

Lucruri sau proiecte in care esti implicata ajung astazi la un alt nivel, iar schimbarea, desi subtila, va fi una puternica. Poate ca asta este ocazia ta de a-ti manifesta latura mai dura pe care o ai.

 

VARSATOR

Uneori ai senzatia ca faci pasi inapoi decat inainte, iar asta este una din acele zile. Incearca sa te inarmezi cu rabdare, pentru ca vei avea nevoie de din ce in ce mai multa determinare.

 

PESTI

Astazi ai cateva lucruri de rezolvat, in mod surprinzator ele pot fi legate de moda, reviste, carti, ceva care implica dezvoltarea ta personala, in plan fizic sau psihic. Ceva timp petrecut informandu-te te va ajuta sa schimbi la tine cateva aspecte care nu iti plac acum.

related posts

Modifică setările cookies