Horoscop zilnic 27 martie 2015. Gemenii sunt originali si creativi, iar Scorpionii au un final de saptamana agitat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentrum 27 martie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Esti contactata de o persoana cu care nu te-ai mai vazut de mult, iar aceasta revedere te tulbura. Ai incercat sa lasi trecutul in urma, insa acum te vezi nevoita sa retraiesti niste senzatii pe care le doreai uitate.

Horoscop 2015 TAUR

Nu esti in apele tale, iar acest lucru nu trece neobservat de cei din jur. Desi acestia incearca sa te ajute, tu ii refuzi si nu in cel mai politicos mod posibil. Atitudinea ta nu este vazuta cu ochi buni de apropiati.

Horoscop 2015 GEMENI

Esti extrem de inspirata astazi si ii impresionezi pe cei din cercul tau de prieteni cu ideile tale originale. Esti o sursa de buna dispozitie si energie si dai dovada de un optimist molipsitor.

Horoscop 2015 RAC

Astrele sunt de partea ta din punct de vedere sentimental. O persoana pe care o admiri in secret de ceva vreme da semne ca ar fi interesata de tine. Nu ramane decat sa il lasi sa inteleaga ca esti dispusa sa iesi la o intalnire.

Horoscop 2015 LEU

Te simti ignorata de persoana iubita si tii sa ii atragi atentia intr-un mod agresiv. Ar trebui sa ai o atitudine mai impaciuitoare, pentru ca a doua zi s-ar putea sa regreti cuvintele dure pe care le-a rostit.

Horoscop 2015 FECIOARA

Nu esti tocmai cea mai simpatizata persoana astazi la locul de munca. Ai tendinta de a-i trata pe ceilalti de sus si multi incep sa te considere o colega aroganta.

Horoscop 2015 BALANTA

Te gandesti sa initiezi o intalnire cu niste persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult - vechi prieteni sau fosti colegi de scoala. Desi la prima vedere pare un lucru simplu, te lovesti de mai multe probleme organizatorice.

Horoscop 2015 SCORPION

Finalul de saptamana este unul extrem de agitat pentru tine. Ai de rezolvat o multime de probleme, atat la job, cat si acasa. Indiferent de cat de tare te straduiesti, tot va trebui sa lasi cateva chestiuni mai putin importante si pentru a doua zi.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti preocupata de starea ta de sanatate si te gandesti sa iti faci o programare cat mai rapida la medicul de familie. Cateva controale de rutina se intrevad in perioada imediat urmatoare.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Esti pusa pe distractii si experiente noi si ai tendinta a de neglija aspectele mai urgente si mai importante din viata ta. Incearca sa combini utilul cu placutul, pentru a nu te regasi mai tarziu intr-o situatie delicata.

Horoscop 2015 VARSATOR

Esti cam abatuta si incerci sa nu iesi prea tare in evidenta astazi. Niste probleme sentimentale te afecteaza mai mult decat credeai. In loc sa incerci sa iesi din aceasta stare, mai tare te scufunzi in ea.

Horoscop 2015 PESTI

Te alarmezi din cauza unei vesti ingrijoratoare pe care o primesti de la o persoana apropiata. Incearca sa aflii toate detaliile inainte de a actiona: e important sa nu iei decizii pripite, pe care sa le regreti.

related posts

Modifică setările cookies