Horoscop zilnic 27 martie 2017. Racii pot avea realizari importante, iar Pestii primesc o propunere interesanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 martie 2017.


BERBEC

Moderatia este cea mai buna strategie pentru tine azi. Stii foarte bine ce iti doresti si esti dispusa sa iti incerci norocul ca sa reusesti. Excesele de impulsivitate le poti controla si chiar aduce in favoarea ta. 

TAUR

Este una dintre acele zile in care lucrurile bune si cele rele vin la pachet. Nu este vorba de faptul ca tu ai vreo implicare in toate acestea, ci doar de faptul ca uneori se mai intampla. In acest caz este bine sa nu mai incerci sa controlezi ceva. Mai bine lasa lucrurile sa decurga de la sine.

GEMENI

Dai dovada de spontaneitate, de umor si esti in centrul atentiei. La locul de munca vei fi extrem de productiva, vei termina lucrurile repede si totul va iesi exact cum ti-ai dorit. Energia ta este debordanta chiar si pe seara cand e posibila  o iesire in oras cu prietenii. 

RAC

Poti obtine multe azi mai ales daca esti deschisa la nou. Poate fi vorba si de un contract nou, o slujba noua, iar viata ta va lua o turnura neasteptata. Nu te abtine in a-ti afirma ideile chiar daca par prea indraznete sau prea revolutionare.

LEU

Este o zi plina pentru tine si vei interactiona cu multa lume azi. Fie ca vrei, fie ca nu vrei, oboseala isi va spune cuvantul si e posibil sa pierzi anumite lucruri esentiale care se intampla azi. Incearca sa fii cat mai prezenta si numai atunci cand consideri ca nu mai poti face fata retrage-te intr-un mod politicos. 

FECIOARA

Desi nu vei fi de acord, te vei supune majoritatii. Fie ca vorbim de locul de munca, fie ca vorbim de prieteni sau de relatia ta personala, te vei supune dorintei lor pentru ca iti dai seama ca nu ai niciun argument logic de partea ta. Totusi, nu duce prea departe acceptarea, pentru ca oamenii din jurul tau te stiu altfel: intotdeauna ai ceva de spus. 

BALANTA

Nu este o zi foarte buna pentru a comunica lucruri importante. Te simti obosita si iti doresti putina distanta fata de multe lucruri, asa ca foarte multe persoane apropiate se vor ingrijora pentru tine. Tu hotarasti pana unde mergi cu dorinta de izolare. 

SCORPION

Nu lua de bun tot ce ti se spune, pentru ca ai si tu parerile tale pe care trebuie sa le sustii pana la capat. Intri in conflict cu un coleg care ascunde adevarul si apeleaza la diverse tertipuri incorecte pentru a se impune in fata tuturor, numai ca nu-i merge cu tine. 

SAGETATOR

Nu lasa frau liber fanteziei, ci incearca sa fii ceva mai pragmatica. E posibil sa iti creezi o iluzie in legatura cu un lucru si sa fii dezamagita. Evita discutiile in contradictoriu, mai ales cu o persoana mai in varsta. 

CAPRICORN

Nu prea stii exact ce sa faci mai repede azi, iar obligatiile de la locul de munca te pot coplesi foarte repede. Dar tu stii foarte bine sa te organizezi si atunci totul va fi ok. Incearca sa fii ceva mai intelegatoare cu partenerul tau pentru ca trece printr-o perioada mai grea.

VARSATOR

Odata ce vei intelege cum merg lucrurile intr-un proiect important, vei incepe sa lucrezi la capacitatea ta maxima. Viitorul tau poate fi asigurat pentru ca viziunea ta asupra lui este extrem de corecta. Incearca sa ai ceva mai multa incredere in tine.  

PESTI

E posibil ca o propunere interesanta sa vi se iveasca azi, dar nu este bine sa spuneti da din prima. Incercati sa va sfatuiti si cu persoanele apropiate pana a lua o decizie si chiar sa o lasati pe saptamana viitoare. Incercati sa dati atentie planului financiar. 

related posts

Modifică setările cookies