Horoscop zilnic 27 noiembrie 2014. Berbecii isi arata calitatile de lider, iar Pestii sunt in cautare de senzatii tari


Citeste horoscopul zilei 26 noiembrie 2014:


BERBEC

Astazi trebuie joci rolul de lider, care iti vine ca o manusa. Dai ordine, pui oamenii sa iti puna planurile in executare si iti arati abilitatile de conducator. Te descurci bine, insa nu exagera cu duritatea.

TAUR

Esti deosebit de sensibila astazi si este posibil sa suferi din punct de vedere sentimental. Pui tot la suflet si devii o tinta pentru cei din jur. Incearca sa maschezi aceasta vulnerabilitate si nu ii lasa pe ceilalti sa profite de ea.

GEMENI

Esti admirata pentru puterea ta de concentrare in situatii de stres major, iar asta ti-ar putea aduce o promovare mult asteptata la job. Daca altii clacheaza, tu tocmai la greu iti demontrezi abilitatile si punctele forte.

RAC

Cateva persoane rau voitoare din anturajul tau incearca sa te puna intr-o lumina nefavorabila. Nu te lasa influentata de rautatile pe care le spun despre tine. Ignora-le si nu le mai acorda importanta.

LEU

Situatia in cuplu este tensionata, dar nici tu nu faci nimic pentru a ameliora situatia. Treci printr-o etapa egoista in viata ta si pui dorintele tale mai presus de ale partenerului. Mai tine cont si de parerea lui din cand in cand.

FECIOARA

Astazi va trebui sa lupti mai mult decat de obicei ca sa obtii ceea ce iti doresti. Sunt persoane care nu sunt de acord cu tine si trebuie sa le demonstrezi ca punctul tau de vedere este cel corect. Nu ceda, lupta pana la capat.

BALANTA

Nu lasa nesigurantele altora sa te afecteze si pe tine. Ai incredere in fortele tale, asculta-ti instinctul si nu mai apleca urechea la ce spun altii. Esti capabila sa iei decizii si singura.

SCORPION

Astazi, in sfarsit, toate frustrarile tale ies la suprafata. Ai tinut mult in tine, insa acum rabufnesti si nu este tocmai placut pentru cei care se regasesc in calea ta. Incearca sa nu iti versi nervii si pe cei nevinovati.

SAGETATOR

Ai pareri fixe si tii neaparat sa le faci cunoscute tuturor. Lupti pentru punctul tau de vedere, poate un pic cam prea agresiv. Nu e nimic rau in a-ti sustine punctul de vedere, dar fa-o cu stil.

CAPRICORN

Esti cu capul in nori astazi si asta pentru ca simti fluturasi in stomac. Esti indragostita pana peste cap si ai tendinta de a deveni irationala si usor enervanta pentru cei din jur.

VARSATOR

Astazi nu esti in apele tale si te simti usor depasita de situatie. Esti demoralizata si ii deprimi si pe cei din jur cu atitudinea ta. Este momentul sa iti revii, pentru ca altfel vei intra intr-o pasa neagra.

PESTI

Esti dornica de aventura si de senzatii tari, insa viata ta pare destul de banala in momentul de fata. Dar poti schimba lucrul asta. Incearca sa iti pui hobby-urile si pasiunile in aplicare.

related posts

Modifică setările cookies