Horoscop zilnic 27 noiembrie 2015. Racii isi pierd controlul, iar Scorpionii nu sunt in apele lor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 noiembrie 2015.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Te simti neglijata de familie si prieteni si asta te demoralizeaza. Incearca sa nu faci din asta o tragedie, pentru ca este doar o faza prin care treci. Fiecare are problemele lui, pe care incearca sa si le rezolve.

TAUR

Esti cam egoista astazi si faci lucruri numai in propriul interes. Daca nu iti iese si tie ceva, preferi sa abandonezi proiectul. Nu este cea mai buna si cea mai frumoasa atitudine.

GEMENI

Visezi la o promovare la locul de munca si lucrul acesta te motiveaza sa arati de ce esti in stare din punct de vedere profesional. Prin atitudinea sa, castigi respectul si admiratia colegilor si superiorilor.

RAC

Cineva ajunge sa te enerveze atat de tare incat iti pierzi controlul. Ajungi sa spui cuvinte dure, pe care doar la nervi maximi le-ai putea rosti. Nimeni nu te poate calma pana nu spui tot ce ai de spus.

LEU

Esti interesata de un coleg de birou, care pare ca flirteaza din ce in ce mai mult cu tine. Te straduiesti sa pastrezi lucrurile la un nivel profesional, insa atractia este din ce in ce mai mare.

FECIOARA

Partenerul are o atitudine misterioasa si traiesti cu senzatia ca ti-ar ascunde ceva. Decat sa incepi sa faci acuzatii, mai bine ai avea o discutie sincera cu el.

BALANTA

Este o zi solicitanta din punct de vedere profesional, in care toata lumea are cate o pretentie de la tine. Trebuie sa faci fata unui ritm infernal de lucru. Important este sa ramai calma.

SCORPION

Nu te simti in apele tale si desi incerci sa maschezi acest lucru, nu poti trada vigilenta celor din jur. In loc sa te ascunzi, mai bine incearca sa iti dai seama ce iti cauzeaza aceasta stare si rezolva problema.

SAGETATOR

Ai o zi excelenta din punct de vedere profesional: esti spontana, creativa si ai niste idei originale. Calitati care te tranforma astazi in cea mai cautata si admirata persoana de la birou.

CAPRICORN

Te gandesti la posibilitatea unei mici escapade in acest weekend alaturi de persoana iubita si incepi sa iti faci planuri. Te incanta ideea unui weekend plin de romantism.

VARSATOR

Esti irascibila astazi si ai tendinta de a fi critica si neprietenoasa cu cei din jur. Ai grija pe cine superi ca sa nu iti para rau mai tarziu.

PESTI

Ai tendinta de a te plange foarte mult astazi, spre disperarea celor din jur, care nu iti tolereaza lamentarile. Incearca sa ai o atitudine mai echilibrata.

related posts

Modifică setările cookies