Horoscop zilnic 27 noiembrie 2016. Berbecii au o intalnire importanta, iar Taurii au un regret


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 noiembrie 2016.


BERBEC

Ai o intalnire importanta, de la care ai asteptari destul de mari, daca nu chiar un pic nerealiste. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant la timp, ca sa nu traiesti o dezamagire prea mare.

TAUR

Te simti vinovata pentru un lucru pe care l-ai facut unei persoane apropiate si iti petreci ziua luptandu-te cu remuscarile. Esti prea mandra insa ca sa iti ceri scuze si probabil ca situatia va ramane nerezolvata o perioada.

GEMENI

Astazi vei afla ce inseamna cresterea si dezvoltarea personala. Redescoperi pas cu pas micile placeri si bucurii ale vietii si este un moment potrivit sa iti faci planuri de viitor. 

RAC

Iti intelegi mai bine ca niciodata partenerul de viata si gasesti maniera potrivita de a evita discutiile neplacute prin comunicare si printr-o atitudine pozitiva. Drept rasplata, el iti face o surpriza de proportii.

LEU

Ai parte de o zi destul de linistita, in care te bucuri de timp de calitate alaturi de partenerul de viata, dupa o perioada destul de aglomerata, in care v-ati vazut destul de rar. Este momentul sa ii faci niste confesiuni pe care nu ai avut curaj sa le spui pana acum.

FECIOARA

Esti plina de energie si dornica sa rezolvi cat mai multe treburi. Astrele sunt favorabile pentru abordarea problemelor de ordin financiar. Ai putea petrece mare parte din timp platind facturi si onorand niste datorii mai vechi.

BALANTA

Primesti o invitatie incitanta din partea unei persoane care te atrage din punct de vedere sexual. Desi ti se pare riscant sa o accepti, nu te poti abtine. Esti dornica de aventura si vrei sa experimentezi senzatii noi. 

SCORPION

Prin energia si spiritul creativ care te caracterizeaza, nu ii dezamgesti pe cei care au incredere in tine si in primul rand pe tine. Este posibil sa faci o greseala, insa nu te judeca aspru pentru acest lucru. Unele lucruri nu pot fi controlate.

SAGETATOR

Primesti o veste importanta din partea unei persoane apropiate, iar asta reprezinta un motiv foarte bun de petrecut. Seara iesiti in oras alaturi de amici, insa o discutie in contradictoriu iti strica dispozitia.

CAPRICORN

Astazi esti extrem de procupata de felul in care arati si vrei neaparat sa investesti in imaginea ta. Iti doreste o schimbare de look si primul loc in care vrei sa incepi este garderoba. Vrei haine noi, multe si in tendinte. 

VARSATOR

Esti sociabila si dispusa sa-i asculti pe ceilalti si sa vorbesti cu ei, motiv pentru care astazi nu vei avea niciun moment liber. In plus, este o zi ideala pentru a lua decizii importante atat pentru tine, cat si pentru cei care depind de tine.

PESTI

Iti doresti foarte mult sa intemeiezi o familie si ai intrat in panica pentru ca nu ai reusit pana acum. Timpul nu este pierdut, insa atitudinea ta nu este potrivita. Incearca sa vezi partea plina a paharului si sa vezi cum iti poti face visul sa devina realitate.

related posts

Modifică setările cookies