Horoscop zilnic 27 noiembrie 2017. Fecioarele petrec timp in familie, vezi ce se intampla cu Leii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 noiembrie 2017.


BERBEC 

Ai nevoie de ceva libertate, asa cum iti place tie sa o numesti. Mai degraba vorbim despre dorinta de a petrece ceva timp singura, timp in care sa te odihnesti sau sa te poti gandi in liniste la ceea ce ai de facut. Astazi cauti asta din plin si nu vrei deloc sa fii inconjurata de oameni, oricat de dragi ti-ar fi ei.

TAUR

Este o zi perfecta pentru a te concentra pe cariera. Unul dintre hobby-urile pe care le ai ar putea deveni cu adevarat productiv pentru tine, iar astazi apar primele semne. Nimic nu ti-ar placea mai mult decat sa faci o schimbare de job sau de domeniu profesional.

GEMENI

Ai o stare de visare care nu te lasa sa iti indeplinesti obiectivele, pe ziua de astazi. Incearca sa te concentrezi, macar atunci cand ai un task nou la locul de munca, pentru ca cei din jur nu vor aprecia prea tare lipsa de atentie de care dai dovada.

RAC

Esti ceva mai sensibila decat de obicei, iar asta nu prea te ajuta, astazi. Emotivitatea crescuta de care ai dat dovada in ultimele zile te oboseste si pe tine si pe cei dragi, care nu stiu ce sa mai faca pentru a-ti intra in gratii.

LEU 

Este o zi foarte buna pentru a te ocupa de tine si, in special, de sanatatea ta. Nu prea te-a preocupat asta pana acum, dar este timpul sa fii ceva mai atenta, pentru ca vei incepe sa simti urmarile. O vizita la medic nu iit poate face rau.

FECIOARA

Familia este foarte importanta pentru tine, iar de ceva timp nu ai mai oferit prea mult din zilele tale, pentru cei dragi. Iti doresti sa petreci timp alaturi de ei si astazi vei face tot posibilul sa iti rupi macar cateva ore pentru a-i revedea.

BALANTA

Te simti deconectata de tot ceea ce se intampla in jurul tau. Nu reusesti deloc sa ii intelegi pe cei din jur si nimic nu ti-ar placea mai mult decat sa fii singura si sa te poti bucura de o zi linistita, in care nimeni nu vrea nimic de la tine.

SCORPION

Esti nesigura pe o persoana draga, care iti da semnale ca are nemultumiri in ceea ce te priveste. Nu stii exact unde ai gresit, dar simti ca ceva nu este in regula si vrei cu orice pret sa stati de vorba si sa afli ce a reusit sa il/o supere atat de puternic.

SAGETATOR

Nu ai parte de o zi traditionala, in care iti stii programul de la cap la coada. Se intampla tot felul de lucruri care te fac sa fugi dintr-o parte in alta si sa iti schimbi complet prioritatile. Ar fi bine sa nu iti neglijezi responsabilitatile principale, din dorinta de a face prea multe lucruri in acelasi timp.

CAPRICORN

Poti intampina ceva probleme la capitolul material, iar asta se intampla pentru ca in ultimele zile ai fost usor nechibzuita. Cheltuielile mari pe care le-ai facut ti-au cam golit pusculita, iar astazi vei resimti urmarile.

VARSATOR

Astazi esti dispusa sa risti si sa porti o discutie cu cineva de la serviciu. Ai nemultumiri, iar acum ai decis, in sfarsit, sa le si spui celor care ar putea schimba ceva petru tine. Esti insa la limita unui conflict, asa ca ai grija cum pui problema.

PESTI 

Sunt sanse foarte mari sa primesti o veste care iti da planurile peste cap. Cel mai probabil este vorba despre ceva ce ti se intampla la locul de munca, exact cand credeai ca nu va mai avea loc nici o schimbare. Ia lucrurile cu calm!

related posts

Modifică setările cookies