Horoscop zilnic 27 octombrie 2016. Varsatorii sunt tinta unor barfe, iar Scorpionii ii binedispun pe cei din jur


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 octombrie 2016.


BERBEC

Desi nu stati chiar atat de rau cu banii, ramaneti in continuare pesimiste in ceea ce priveste bilantul financiar. Nu vedeti decat partea goala a paharului si nu reusiti decat sa ii enervati pe cei din jur cu atitudinea voastra negativista, care nu se liminteaza numai la aspectul financiar al vietii. 

TAUR

Sunteti extrem de sensibile la vorbele celor din jur si puneti la suflet orice cuvant va este adresat. Nu mai fiti atat de emotionale si nu ii mai lasati pe cei din jur sa va controleze starea de spirit cu rautatile lor. Va veti simti mai bine daca ii ignorati!

GEMENI

O cearta cu partenerul de viata va da peste cap si nu reusiti sa va reveniti toata ziua. Ar fi cazul sa nu mai exagerati si sa treceti mai usor peste aceste lucruri. 

RAC

Presiunea este mare la voi la job si simtiti ca nu ii puteti face fata. Oboseala din ultima perioada va da senzatia ca nu mai puteti continua in acelasi ritm, insa resursele sunt departe de a se termina.

LEU

Lucrurile nu merg prea bine si sunteti dezamagite de felul in care evolueaza relatia cu anumiti parteneri de serviciu sau colegi. Vi se pare din ce in ce mai tentant sa parasiti tara si sa cautati un job in strainatate.

FECIOARA

Nu v-ati revenit inca dupa ultima dezamagire in dragoste si incercati sa evitati sa cadeti intr-o stare melancolica. Planificati-va toata ziua diverse activitati, care sa va mentina ocupate.

BALANTA

Colegii trag de voi sa ii ajutati, iar partenerul va solicita si el. Nu stiti cum sa va impartiti si cum sa faceti fata provocarilor, asa ca cel mai bun sfat este sa luati lucrurile unul cate unul si veti trece cu bine peste aceasta zi dificila.

SCORPION

Configuratia astrala este una buna. Sunteti active, energice si reusiti sa ii binedispuneti si cei din jur cu atitudinea voastra pozitiva. Sunteti puse pe facut treaba si nu irositi astazi nicio secunda.

SAGETATOR

Aveti o zi grea, dar asta pentru ca voi v-ati facut-o asa. Vreti sa rezolvati toate problemele, iar asta inseamna ca o sa faceti o multime de drumuri: platiti facturi, datorii si reinnoiti contracte. 

CAPRICORN

Sunteti putin dezamagite din cauza faptului ca nu ati reusit sa finalizati cu succes niste proiecte in care erati implicate. Nu va judecati prea aspru si nu cedati atat de usor in fara impedimentelor. Incercati sa va dati seama unde ati gresit si luati-o de la inceput.

VARSATOR

Deveniti tinta unor barfe rautacioase, care va strica dipozitia. Climatul astral este, deci, tulbure si va afecteaza la nivel emotional. Nu lasati sa va doboare rautatile altora, mai ales ca spre finalul zilei veti primi o veste importanta de la seful vostru.

PESTI

Astazi va simtiti deprimate si nu aveti chef de prea multa actiune. La job nu va implicati prea tare in taskurile zilnice, iar acasa preferati sa evitati conversatiile prea profunde cu iubitul sau familia. 

related posts

Modifică setările cookies