Horoscop zilnic 27 octombrie 2017. Leii sunt pusi pe cuceriri, Balantele primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 octombrie 2017.


BERBEC

Astazi, o simpla cunostinta va face un gest considerabil pentru tine. Nu profita de bunatatea acestei persoane si ofera-i respect. Te considera o persoana importanta si se va simti bine sa fie la dispozitia ta cand ai nevoie.

TAUR

Ai facut un lucru pe care il regreti si de care iti este frica ca se va intoarce impotriva ta. Incearca sa te relaxezi si iti cultivi o stare pozitiva. Karma o sa fie blanda cu tine. 

GEMENI

Astazi pui capat activitatilor plictisitoare din viata ta.  Partenerul tau iti propune o iesire intr-un loc in care nu ai mai fost niciodata.  Dragostea pluteste in aer, iar voi o sa va simtiti minunat unul cu celalalt.

RAC

Te incearca o stare usoara de anxietate, asa ca ai face bine sa deschizi o carte si sa uiti complet de lucrurile negative. In a doua parte a zile poti propune o iesire la un suc, cu fetele, care te va ajuta sa te relaxezi mai mult.

LEU

Esti carismatica, frumoasa si plina de viata. Ai arsenalul complet pentru a transforma ziua aceasta intr-o zi perfecta. Invita-ti iubitul in oras, iar el se va indragosti a doua oara de tine, pentru ca astazi radiezi.

FECIOARA

Astazi vrei sa-i arati partenerului tau cat de mult il iubesti. Te decizi sa investesti bani seriosi intr-un cadou pe care il va tine minte toata viata. Poate fi vorba despre un luru despre care stii ca si-l doreste mult si de care va puteti bucura impreuna.

BALANTA

Daca ai impresia ca ziua aceasta se va termina la locul de munca, te inseli. In ultima parte a zile o sa te bucuri de surprize mari. Vizita unei persoane dragi sau a unui grup de prieteni din care ai iesit acum ceva timp o sa-ti incarce sufletul de fericire.

SCORPION

Astazi esti nehotarata in privinta a orice: hainele cu care sa te imbraci, lucrurile pe care le ai de facut, tot. Ar trebui sa iesi din zona ta de confort si sa incerci sa intelegi ca uneori ai responsabilitati la care nu poti renunta. Indrazneste mai mult si ceilalti vor fi surpinsi de reusitele tale.

SAGETATOR

Astazi trebuie sa faci mai multa miscare. In ultima perioada ai stat numai la birou, iar acum simti nevoia sa iesi si sa te recreezi. Incearca sa fii ceva mai activa din punct de vedere fizic, pentru a te feri de micile probleme de sanatate care pot sa apara. Este un minimum de ofert care te va ajuta sa te simti mai bine.

CAPRICORN

Organizeaza-ti mai mult programul de acasa. Ai nevoie de o rutina constanta si de mai multa ordine in viata. Iti doresti sa ai pe cineva alaturi,  care sa te invete sa fii mai cu capul pe umeri, dar si care sa iti dea o mana de ajutor in tot ceea ce ai de facut.

VARSATOR

Te simti destul de practica si capabila sa faci astazi tot ce iti propui. Asculta mai mult parerile celorlalti si nu lasa pe maine ce poti face azi.  Cand simti ca obosesti ia o pauza, in asa fel incat seara sa nu te surprinda intr-o stare de epuizare complet neplacuta.

PESTI

In ultima perioada simti ca ai trezit interesul cuiva care te place un pic prea mult.. Astazi un prieten din trecut incepe sa iti dea tarcoale si incearca sa te atraga imprejurul sau. Nu esti sigura ca vrei sa te apropii prea mult, asa ca nu-i permite sa viseze la o altfel de relatie.

related posts

Modifică setările cookies