Horoscop zilnic 27 septembrie 2017. Pestii au o zi linistita, vezi ce se intampla cu Fecioarele 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 septembrie 2017.


BERBEC

Berbecii vor avea o zi linistita atat la job, cat si acasa, fara prea multe schimbari. In prima parte a zilei reusesti sa prinzi un avans la serviciu, iar apoi iti ramane timp suficient sa te bucuri de restul zilei dupa cum vrei tu.

TAUR

Nu ar strica deloc sa te consulti si cu cei din jurul tau, maai ales atunci cand iei o decizie profesionala. Cat timp lucrezi in echipa, este indicat sa ii intrebi si pe ceilalti ce isi doresc. Altfel te poti lovi de atitudini neplacute, in special astazi.

GEMENI

Ai o stare de moleseala incredibila. Nu esti sigura daca e o problema de sanatate sau pur si simplu multa oboseala acumulata pe parcursul ultimelor zile. Un lucru este suficient de clar pentru tine, astazi: ai nevoie de o pauza si de multa odihna.

RAC

Cei dragi iti cam simt lipsa de ceva timp. Fa-ti aparitia acolo unde stii ca vei fi apreciata, adica in preajma celor mai apropiati prieteni. Este o zi ideala pentru a petrece timp in compania lor si iti poti incarca bateriile cu energia pe care ei o emana.

LEU

Astazi poti intampina ceva mai multe probleme, care apar din cauza ca te lasi prea mult influentata de cei din jur. Nu este o alegerea rea sa ceri sfaturi sau sa te ghidezi dupa parerea altora, dar este timpul sa preiei fraiele. Astazi inveti ca tu esti singurul tau sef.

FECIOARA

O persoana din trecut ar putea sa apara din nou in viata ta. Te bucuri de revedere si, cu putin noroc, poate ca asta iti va arata noi perspective asupra viitorului. Cine stie, poate de astazi legi relatii noi sau, mai bine spus, le reiei.

BALANTA

Astazi porti conversatie cu cineva apropiat s-ar putea sa schimbe felul in care vezi anumite probleme din viata ta. Este o ocazie excelenta sa ceri sfaturi si sa inveti lucruri noi. Toti avem nevoie de o povata, din cand in cand.

SCORPION

Ar fi excelent daca ai putea sa stergi de pe lista ta de ocupatii ceea ce ti se pare neimportant. Este si indicat sa faci asta, mai ales ca ultima perioada te-au facut sa te stresezi tot felul de lucruri si persoane din jurul tau. Meriti o zi linistita.

SAGETATOR

Este indicat trebui sa fii atenta la deciziile pe care le iei astazi pentru ca esti destul de partinitoare cu cei la care tii. Prea multe sfaturi din exterior s-ar putea sa-ti limiteze reactiile si sa te incurce mai rau. Mergi pe propria intuitie si nu lasa ca problemele sa te doboare.

CAPRICORN

Nu esti intr-o stare foarte buna si ai vrea sa ai mai mult timp pentru tine. Tocmai de aceea astazi ai putea sa te axezi pe asta si sa uiti pentru o clipa cat de ocupata esti. Iti va prinde bine sa faci o schimbare, oricat de mica ar fi ea.

VARSATOR

Partenerul tau sau o persoana foarte apropiata are nevoie de tine. Daca reusesti sa nu iti aglomerezi programul cu tot felul de activitati, poti profita de aceasta zi pentru a pune accent pe viata de cuplu si de familie. 

PESTI

Ai, in sfarsit, ocazia sa petreci mai mult timp impreuna cu familia si prietenii, lucru ce iti poate aduce o relaxare la care nu sperai. Era si timpul sa ai o zi libera, in care sa te ocupi si de placerile tale sufletesti, pe care le-ai neglijat.

related posts

Modifică setările cookies