Horoscop zilnic 28 aprilie 2015. Varsatorii au o zi libera, iar Berbecii sunt fara chef de munca


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 aprilie 2015.


BERBEC

Te trezesti fara chef de munca si intr-o dispozitie destul de proasta, asa ca ar fi indicat ca astazi sa stai deoparte si nu intri in polemici cu cei cu care te intalnesti.

TAUR

Partenerul de viata iti face o surpriza frumoasa inca de dimineata, de aceea intreaga zi esti bine dispusa si dornica sa rezolvi cat mai multe lucruri, tinand cont ca debordezi de energie.

GEMENI 

Chiar daca ai intentii bune si iti doresti sa faci cat mai multa treaba, nu prea reusesti mare lucru din ceea ce iti propui din cauza unei dureri de cap care nu-ti da pace.

RAC

O sedinta programata pe ultima suta de metri iti da peste cap planurile pe care ti le facusei pentru aceasta zi, asa ca te vezi nevoita sa renunti la iesirea cu prietenii.

LEU

Stai destul de prost cu nervii si nici nu ai rabdare sa dai o mie de explicatii colegilor care nu par sa se acomodeze cu ritmul tau de munca, de aceea astazi te certi cu toata lumea.

FECIOARA

Pentru tine este o zi obisnuita, in care iti rezolvi treburile de la job, apoi te relaxezi cu prietenii in oras la un film, apoi luati masa impreuna.

BALANTA

Astazi trebuie sa rezolvi niste treburi administrative, de aceea esti nevoita sa faci niste drumuri la diferite institutii, unde pierzi mai mult timp decat iti planificasesi.

SCORPION

Dupa o perioada in care te-ai confruntat cu tot felul de probleme financiare, astazi pare sa fie o zi norocoasa pentru tine, tinand cont ca primesti o suma importanta de bani.

SAGETATOR

Superiorii te rasplatesc pentru felul in care te-ai comportat in ultima perioada, iar astazi te anunta ca primesti o marire de salariu sau o promovare.

CAPRICORN

Astrele sunt de partea ta, asa ca ar fi indicat sa profiti de aceasta oportunitate. Poti lua o decizie importanta pe plan sentimental sau poti face o schimbare de job.

VARSATOR

Ai posibilitatea sa-ti iei o zi libera si profiti de acest lucru, mai ales ca nu te-ai trezit intr-o forma prea buna, asa ca astazi te relaxezi acasa si incerci sa-ti reincarci bateriile.

PESTI

Te aflii pe ultima suta de metri cu un proiect important de la job, iar astazi esti nevoita sa petreci mai mult timp la job decat ti-ai propus. 

related posts

Modifică setările cookies