Horoscop zilnic 28 august 2014. Fecioarele au probleme de sanatate, iar Pestii sunt obositi


Racii au probleme financiare, iar Balantele nu reusesc sa comunice asa cum isi doresc. Citeste mai jos intreg horoscopul!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 25 - 31 AUGUSUT 2014

BERBEC

Nu mai ai energie, iar atributiile de la job parca nu se mai termina. Incerci sa te concentrezi si sa rezolvi cat mai repede ceea ce ai de facut la munca pentru a incheia seara in oras, alaturi de prieteni.

TAUR

Ai prea multa treaba de facut atat la job, cat si acasa si nu prea stii cum sa-i faci fata. Incerci sa-ti faci un program si sa-ti prioritizezi actiunile, insa nu reusesti sa te incadrezi in timp.

GEMENI

Ai nevoie disperata de o pauza, asa ca iti iei un week-end prelungit si pleci impreuna cu prietenii si iubitul intr-un loc linistit, unde sa petreceti linistiti.

RAC

Niste cheltuieli neasteptate iti dau planurile peste cap, de aceea esti nevoita sa renunti la cateva dintre placerile pe care vroiai sa ti le faci la sfarsitul acestei saptamani.

LEU

Primesti o suma de bani pe care nu sperai sa o mai vezi vreodata si asa reusesti sa-ti acoperi o parte din cheltuielile pe care le ai de facut la sfarsitul acestei luni. 

FECIOARA

Ai grija la problemele de sanatate care sunt din ce in ce mai pregnante si incearca sa fii mai atenta la efortul pe care il depui si la oboseala care s-a acumulat in ultima perioada.

BALANTA

Din cauza problemelor de comunicare, ai discutii cu un coleg la locul de munca. Incerci sa fii mai diplomata si mai ingaduitoare, altfel vei avea de suferit.

SCORPION

Petrecei o zi romantica alaturi de persoana iubita, iar daca nu sunteti implicata intr-o relatie, astrele sunt de partea voastra si exista posibilitatea sa intalniti pe cineva.

SAGETATOR

Ai o zi perfecta, in care toate problemele se rezolva aproape de la sine. La locul de munca esti apreciata pentru efortul depus, iar in viata de cuplu lucrurile merg mai bine ca niciodata.

VARSATOR

Treceti printr-o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, astfel ca este momentul oportun pentru a face economii si a va prioritiza cheltuielile.

CAPRICORN

Problemele de la job iti afecteaza nu doar viata profesionala, ci si cea personala, astfel incat apar certuri cu persoana iubita, situatie care va ameninta serios relatia voastra.

PESTI

Esti foarte obosita si iti doresti o pauza de la munca si de la activitatile casnice pe care le faci zilnic. Gandeste-te ca vine sfarsitul saptamanii si te poti relaxa cat iti doresti. 

related posts

Modifică setările cookies