Horoscop zilnic 28 august 2017. Berbecii sunt mai visatori ca niciodata, iar Leii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 august 2017.


BERBEC

Esti mai visatoare ca niciodata si iti zboara usor mintea in tot felul de locuri. Mai putin in cel in care chiar te afli. Nu este nimic tragic in asta, insa trebuie sa ai grija ca cei din jur sa nu ajunga sa iti reproseze lipsa de concentrare.

TAUR

Ziua ta este dominata de o intamplare care il implica si pe partenerul tau de viata. Te simti mai indragostita ca niciodata si asta te ajuta sa fii pozitiva. Nu lasa fluturasii din stomac sa iti atraga atentia chiar de la orice, pentru ca la un moment dat vei fi nevoita sa te desprinzi de iubitul tau.

GEMENI

Intreaga zi nu faci altceva decat sa astepti seara, pentru ca ai organizat un eveniment in familie sau in cuplu, care speri sa iasa exact asa cum visezi. Fie ca este vorba despre o cina romantica, fie ca este o masa cu parintii, totul va fi foarte frumos si linistitor.

RAC

Primesti o veste de la o persoana cu care nu ai mai tinut legatura de mult timp. Nu este clar daca acum veti relua vechile conversatii, insa iti prinde sa afli ca unele relatii de prietenie pot dainui in timp. 

LEU

Nu sunt banii cel mai important aspect al vietii tale, dar trebuie sa recunoastem ca o suma de bani in plus la venitul lunar nu poate strica deloc. Astazi primesti o veste buna cu privire la sectorul financiar, asa ca se poate spune ca ai o zi cat se poate de productiva.

FECIOARA

Te simti energica si plina de forta, asa ca incepi ziua intr-un mod destul de agresiv. Daca nu esti atenta, pana la pranz vei fi deja extenuata, iar ceilalti se asteapta la un randament crescut astazi, de la tine,

BALANTA

Este o zi in care se poate spune ca esti cu capul in nori si te gandesti mai degraba la trecut. Spre a doua parte a zileivei fi nevoita sa renunti la ceea ce ai in minte si sa iti tii o promisiune fata de o prietena care te invita la o discutie. 

SCORPION

Ziua de astazi este una dedicata inceputurilor. Fie te implici in noi proiecte, fie parasesti unele, un lucru este calr: faci ceva nou, care iti prinde bine si care te face sa prinzi ceva mai multa energie decat ai avut in ultima perioada.

SAGETATOR

Ai prea multe probleme de rezolvat, iar stresul si oboseala din ultima perioada incep sa-si spuna cuvantul. Ar fi de preferat sa faci lucrurile pe rand, pentru ca astazi ti se va dovedi foarte clar ca, intr-adevar, "graba strica treaba".

CAPRICORN

Esti pusa pe fapte mari si ai intreeaga zi planificata inca de dimineata. Lucrezi la tot felul de lucruri si atunci cand prinzi un moment liber nu faci decat sa te gandesti cum ai putea imbunatati ceea ce ai facut pana atunci.

VARSATOR

Ai ramas in urma cu responsabilitatile de la un proiect important de la job si tocmai de aceea astazi iti aranjezi programul in asa fel incat sa poti recupera tot ceea ce ai de facut, chiar daca asta inseamna sa stai peste program.

PESTI

Un comportament prietenos si putina intelegere fata de cei din jur ar putea reprezenta punctele tale forte pentru ziua de astazi, astfel incat sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. Pastreaza-ti calmul chiar daca simti ca sunt in jurul tau persoane care exgereaza anumite situatii.

related posts

Modifică setările cookies