Horoscop zilnic 28 decembrie 2016. Taurii pot intalni pe cineva special, iar Sagetatorii au astrele de partea lor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 decembrie 2016.


BERBEC

E o perioada in forta, cu multa energie pozitiva, dupa cateva zile petrecute alaturi de cei dragi. Este o zi destul de linistita, in care va rezolvati problemele curente.

TAUR

Se anunta o zi plina de evenimente importante in plan personal, fiind posibil chiar sa intalniti pe cineva caruia sa-i acordati o sansa, chiar si pentru scurta durata.

GEMENI

Pentru voi nu este o zi prea frumoasa, deoarece aveti multe lucruri de rezolvat la locul de munca, mai ales ca intreaga saptamana se anunta a fi una destul de aglomerata.

RAC

Petreceti o zi linistita alaturi de prieteni si de rude, in care aveti parte de multe surprize si in care persoana iubita va demonstreaza inca o data cat de norocoase sunteti.

LEU

Va certati cu partenerul de viata inca de la primele ore ale diminetii, astfel ca ziua de astazi nu este una prea linistita pentru voi.

FECIOARA

Nu va aflati intr-o stare de spirit prea buna, de aceea astazi preferati sa stati departe de agitatia de la munca si din oras si sa va rezolvati problemele de acasa.

BALANTA

Nu va laudati cu o stare de sanatate prea buna, de aceea preferati sa va mai luati o zi libera pentru a merge la un control pe ultima suta de metri, mai ales ca e o perioada lunga de cand nu va simtiti bine.

SCORPION

Aveti parte de o zi linistita, in care va urmati programul obisnuit si incercati sa terminati toate treburile cu care ramaseserati in urma la locul de munca.

SAGETATOR

Este o zi in care astrele sunt de partea voastra atunci cand vine vorba despre decizii importante pe care le aveti de luat, de aceea ar trebui sa profitati de ea.

CAPRICORN

Ati exagerat cu mancarea in ultimele zile, iar acum resimtiti efectele negative. Ar fi indicat sa luati cateva masuri si sa va faceti un regim adecvat pentru a nu se agrava situatia.

VARSATOR

Puneti la punct ultimele planuri pentru vacanta de Revelion, asa ca intreaga atentie va este indreptata in acest sens. In plus, mai aveti si cateva cadouri de cumparat pentru cei dragi.

PESTI

Chiar daca se aproprie sfarsitul de an, pentru voi asta nu prea conteaza, mai ales ca sunteti implicata intr-un proiect important la job, asa ca va indreptati toata atentia catre el.

related posts

Modifică setările cookies