Horoscop zilnic 28 decembrie 2017. Varsatorii cunosc o persoana speciala, veste importanta pentru Fecioare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 decembrie 2017.


BERBEC 

Cateva discutii in contradictoriu cu persoana iubita iti strica un pic buna dispozitie, insa spre finalul zilei lucrurile se reglementeaza. Incerci sa vezi partea buna a lucrurilor si sa gandesti pozitiv.

 

TAUR

Desi ai o multime de treburi de rezolvat, nu mai iti sta deloc gandul la munca. Iti faci planuri de sfarsit de an si nu duci lipsa de entuziasm. Ai toate sansele sa organizezi o petrecere reusita.

 

GEMENI

Incepi ziua in forta: ai o multime de drumuri de facut si numeroase de probleme de rezolvat. Din fericire, energia si optimismul nu iti lipsesc azi, asa ca ai toate sansele sa iti duci planurile la bun sfarsit.

 

RAC

Te gandesti mult la o persoana care ti-a picat cu tronc. Chiar daca esti pe deplin constienta ca nu aveti prea multe lucruri in comun, atractia este totusi de necontestat. Incearca sa nu faci vreun gest pe care sa-l regreti mai tarziu.

 

LEU

Esti destul de greu de multumit astazi si nu prea reusesti sa-ti tii in frau sentimentele. Ai tendinta de a spune lucruri necugetate, care iti fac probleme la locul de munca. Incearca sa te abtii de la comentarii rautacioase.

 

FECIOARA

In prima parte a zilei primesti o veste neasteptata, care iti da toate planurile peste cap. Va trebui sa organizezi totul de la zero si asta te demoralizeaza in prima faza. Din fericire, pas cu pas, vei pune totul la  punct.
 

BALANTA

Nu pare sa fie o zi perfecta, asa cum iti imaginai. Nimic nu iese asa cum ai planuit tu, insa asta nu este neaparat un lucru rau. Spontaneitatea de care dai dovada te ajuta sa treci cu bine peste obstacolele pe care le intalnesti in cale.
 

SCORPION

Esti greu de convins astazi si toti cei care incearca sa iti propuna astazi ceva trebuie sa se recunoasca invinsi. Atitudinea ta ii sperie un pic pe cei din jur, care stau cat mai departe de tine.
 

SAGETATOR

Astazi farmecul tau personal atinge cote maxime si nimeni nu iti poate rezista. Esti sarmanta si seducatoare si faci victime printre reprezentantii sexului opus. Esti constienta de asta si iti cam place sa te joci cu focul. 


CAPRICORN

Astazi pur si simplu nu ai chef sa te ridici din pat. Ai o multime lucruri de facut, dar nimic nu reuseste sa te motiveze. Vei ramane restanta la mai multe capitole, daca nu reusesti sa te “aduni".


VARSATOR

Ultima experienta in iubire ti-a lasat un gust amar. Daca nu ai reusit sa-l atragi pe cel pe care pusesei ochii, iata ca acum a sosit timpul tau. Astrele sunt de partea ta si este foarte posibil sa intalnesti pe cineva special, cu  care ai o chimie incontestabila. 
 

PESTI

Astazi ispitele sunt mari si de tot felul. Incearca sa stai cat mai departe de tentatii, daca vrei sa nu ai probleme mai tarziu. Fii inteleapta si nu vei regreta! 

related posts

Modifică setările cookies