Horoscop zilnic 28 ianuarie 2015. Scorpionii au o zi agitata, iar Capricornii sunt apreciati la locul de munca


Afla ce iti rezerva astrele si citeste mai jos horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2015. 


Citeste si: HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 ianuarie- 1 februarie 2015

BERBEC

Incerci sa-i multumesti pe toti din jurul tau, insa putini par sa aprecieze eforturile pe care le faci, lucru pe care il observi in mod special astazi, cand ai nevoie de ajutor din partea unor apropiati. 

TAUR

Colegii apreciaza eforturile pe care le depui la locul de munca si faptul ca incerci mereu sa-i ajuti, asa ca astazi te rasplatesc cu o petrecere surpriza si foarte multe cadouri. 

GEMENI

Te trezesti intr-o dispozitie destul de proasta, iar lucrurile nu evolueaza mai bine nici la munca, acolo unde ai niste divergente cu colegii de munca din cauza unui proiect. 

Citeste si: Cat e de mincinos in functie de zodie? Leul, pe primul loc in topul celor mai nesincere zodii. Afla ce zodie nu poate minti deloc

RAC

Primesti vizita unui prieten pe care nu l-ai mai vazut de foarte multa vreme, asa ca intreaga zi o petreci alaturi de el si de alte cunostiinte comune. 

LEU

Porti o discutie serioasa cu superiorii tai, nemultumita de felul in care te-au tratat in ultima perioada. Incearca sa nu faci mare caz din asta si sa dai dovada de diplomatie, pana vezi care este situatia. 

FECIOARA

Esti nemultumita de felul in care evolueaza lucrurile la munca, mai ales de relatia pe care o ai cu colegii tai. Nu prea stii ce sa faci, de aceea te sfatuiesti cu o prietena buna despre viitorul tau. 

Citeste si: Top 5 zodii care vor avea succes pe plan profesional in 2015

BALANTA

Primesti o veste destul de proasta din partea rudelor care te determina sa-ti schimbi programul radical pentru urmatoarele zile si sa renunti la o parte din planurile pe care ti le facusei. 

SCORPION

Este o zi agitata, in care nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut si nici nu prea te straduiesti sa te remontezi, fapt care iti va da peste cap planurile pentru seara.

SAGETATOR

Pentru tine este o zi relaxanta, in care iti rezolvi din timp lucrurile de la job, iar seara iesi in oras alaturi de prieteni si te relaxezi. 

Citeste si: Compatibilitatea ta si a iubitului in functie de zodie. Afla daca va potriviti cu adevarat

CAPRICORN

Esti apreciata pentru eforturile pe care le-ai despus in ultima perioada, iar superiorii tai te rasplatesc pe masura si te lauda in fata colegilor tai. 

VARSATOR

Esti hotarata sa-i faci o surpriza partenerului de viata, de aceea intreaga zi ti-o dedici pentru cautarea cadoului perfect.

PESTI

Cand credeai ca totul a fost in zadar si ai cheltuit o suma importanta de bani fara rezultate, iata ca primesti o veste imbucuratoare din partea prietenilor cu care ai investit intr-un proiect de suflet. 

related posts

Modifică setările cookies