Horoscop zilnic 28 ianuarie 2016. Leii intampina o schimbare de planuri, iar Pestii se dedica persoanei iubite


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 ianuarie 2016

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Astazi nimic nu iti este pe plac, iar lucrul acesta ii enerveaza pe cei din jur. Atitudinea ta ostila si neprietenoasa iti creeaza probleme. Daca nu esti in apele tale, incearca sa fii cat mai discreta si sa incerci sa iti rezolvi problemele care te macina.

TAUR

La birou este o atmosfera tensionata, insa cu atitudinea ta profesionista reusesti sa faci fata chiar si celor mai dificile situatii. Va trebui sa fii calma si calculata pentru a trece cu bine peste aceasta zi solicitanta.

GEMENI

Esti intr-o buna dispozitie si nimic nu pare sa te perturbe. Chiar daca la job colegii te mai sicaneaza, nu pui la suflet si iti vezi de treburile tale. Astazi reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propui.

RAC

Astazi te simti admirata si rasfatata, iar lucrul acesta iti convine de minune. Iti place sa fii in centrul atentiei si sa primesti complimente, asa ca astazi te simti ca o regina. Nu te culca pe o ureche, pentru ca aceasta situatie nu va tine la nesfarsit.

LEU

O schimbare de planuri de ultim moment te bulverseaza total. Desi incerci sa repari ceea ce s-a "stricat" pe parcursul zilei, tot nu reusesti sa pui ordine in lucruri. Totusi, situatia nu este chiar atat de grava in realitate pe cat este in capul tau.

FECIOARA

Ai o multime de lucruri de rezolvat si nu stii cum sa mai faci fata. Esti solicitata din toate partile si toata lumea da senzatia ca vrea ceva de la tine. Incearca sa te organizezi cat mai bine, sa nu intri in panica si sa faci toate lucrurile pe rand, unul cate unul.

BALANTA

Esti curtata de un pretendent care pare ca ar fi in stare de orice ca sa iti intre in gratii. Insa te lasi greu cucerita si nu faci decat sa il intarati si mai tare. Incearca sa te hotarasti daca ii dai o sansa sau nu.

SCORPION

Esti curtata de un barbat care pare sa nu accepte un refuz. Desi tu nu esti prea interesata, el continua sa incerce sa te cucereasca. Ar trebui sa ii dai un raspuns categoric daca vrei sa nu te mai deranjeze cu avansurile lui.

SAGETATOR

Te gandesti mult la o persoana pe care vrei sa o cuceresti, insa nu stii cum sa o abordezi. Nu prea ai incredere in tine si asta te face sa eziti. Nu iti mai face probleme dinainte si fa-ti curaj ca sa fii tu cea care face primul pas.

CAPRICORN

Ti-ai propus sa faci o schimbare importanta in viata ta si probabil ca aceasta va aparea pe plan profesional. Visezi la un job mai activ, in care sa nu stai 8 ore pe un scaun la birou.

VARSATOR

Nu vezi cu ochi buni schimbarile care au loc la job, insa nici nu faci nimic in acest sens. Suferi in tacere si iti faci mai mult rau. Cel mai bine ar fi sa iei atitudine, pentru a incerca sa rezolvi ceva.

PESTI

Astazi incerci sa te dedici persoanei iubite, pentru a-i arata cat de mult il pretuiesti. Incearca totusi sa nu il sufoci cu atentia aceasta pe care el ar putea sa o considere falsa sau exagerata.

related posts

Modifică setările cookies