Horoscop zilnic 28 ianuarie 2017. Racii isi recapata increderea in sine, iar Fecioarele o iau pe un drum nou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 ianuarie 2017.


BERBEC

Va rezolvati o parte din problemele financiare pe care le-ati avut in ultima perioada, insa mai raman numeroase datorii pe care trebuie sa le achitati. Vestea buna ar putea veni de la locul de munca unde sunteti propusa pentru o promovare.

TAUR

Iti place sa risti. Cu toate ca ai pus la cale o strategie elaborata, vrei sa lasi totul deoparte si mizezi pe intuitie pentru a duce un plan la bun sfarsit. Rezultatele ar putea fi pe masura: neasteptate.

GEMENI

Stai departe de orice fel de activitate care necesita calm si concentrare. Evita, de asemenea, sedintele lungi. Reactionezi impulsiv si nu iti poti controla emotiile astazi, asa ca cel mai bine ar fi sa eviti contactul cu cei din jur.

RAC

Iti recapeti increderea de sine si ai parte de o zi buna, norocoasa. Traiesti o experienta interesanta, demna de povestit, iar una dintre marile tale pasiuni se poate transforma intr-un proiect la care visezi demult.

LEU

Dupa o lunga perioada in care atentia ti-a fost indreptata doar spre proiectele de la locul de munca, a venit momentul in care sa primesti si rasplata cuvenita, astfel ca vei avea parte de o prima sau de o promovare.

FECIOARA

Pui capat unui capitol din viata ta, iar acum pornesti pe un nou drum pe toate planurile. Iti cauti un nou loc de munca si incerci sa-ti faci ordine si in viata personala, mai ales ca in ultima perioada nu prea ai avut noroc in acest sens.

BALANTA

Te impaci cu o persoana cu care ai avut un conflict. Iti dai seama ca desi poate ai dreptate, nu vei ajunge niciodata la un compromis si renunti sa-ti mai irosesti eforturile pentru un lucru fara rost. Ajungi la un echilibru emotional si nimic nu te poate perturba.

SCORPION

Te intelegi foarte bine cu persoana iubita, de aceea esti intr-o dispozitie excelenta. Va sustineti reciproc, iar rezultatele profesionale devin excelente datorita energiei pozitive.

SAGETATOR

Te trezesti cu o stare de spirit neprietenoasa, iar comunicarea cu cei din jur lasa de dorit. Nu te aventura sa iei decizii importante sau sa te implici in discutii cu caracter pofesional. 

CAPRICORN

Se anunta cateva momente tensionate in relatia cu persoana iubita. Ies la suprafata cateva frustrari care s-au acumulat in ultima perioada si se folosesc cuvinte dure si jigniri. Fii tu cea care cedeaza prima si vei avea numai de castigat.

VARSATOR

Departe de a avea o viata amoroasa perfecte, iti doresti atat de multa atentie din partea partenerului de viata, incat ajunge sa se simta sufocat. Ai grija cum gestionezi situatia, pentru a nu avea de suferitl. 

PESTI

Esti intr-o dispozitie de invidiat si ai un moral excelent. Reusesti sa ii binedispui si pe cei din jurul tau si ai o energie debordanta. Incearca sa iti canalizezi toate resursele pentru a rezolva problemele pe care le-ai tot amanat in ultima perioada.

related posts

Modifică setările cookies