Horoscop zilnic 28 ianuarie 2018. Taurii intra la dieta, vezi ce se intampla cu Balantele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 ianuarie 2018.


BERBEC  

Iti doreai de ceva timp sa iti redecorezi locuinta, iar acum vei gasi timpul necesar pentru a te ocupa de aceasta activitatea. Primesti ajutor si din partea familiei, mai ales financiar. 

TAUR 

Daca pe lista cu rezolutii din 2018 ai trecut sa slabesti cateva kilograme, acum ar fi o zi buna sa incepi sa iti schimbi regimul alimentar si sa ai si rezultate, sa nu mai renunti inainte de a-ti atinge obiectivele.

GEMENI 

Ai parte de o zi relaxanta, in care reusesti sa te odihnesti si sa-ti incarci bateriile dupa o saptamana grea. Spre sfarsitul serii iesi in oras cu prietenii si ai parte si de distractie, ceea ce face ca aceasta zi sa fie una minunata!

RAC 

Chiar daca este weekend, nu iti permiti sa te relaxezi niciun moment. Ai de invatat si volumul este atat de mare incat va trebui sa-ti pui telefonul pe silent si sa ignori invitatiile in oras venite din partea prietenilor.

LEU  

Simti ca lipseste piperul din viata ta personala si esti dispusa sa schimbi ceva pentru a-ti condimenta planul amoros. Capeti mai mult curaj si indraznesti sa faci ceea ce in trecut nu ti-ai fi inchipuit.

FECIOARA

Este o zi buna pentru tine pentru ca primesti o suma de bani pe care o credeai pierduta, de la care iti luasei deja gandul. Pentru ca planul tau financiar este frumos aspectat, buna ta dispozitie va fi si ea automat asigurata.

BALANTA

Astazi vei suferi o dezamagire. Cineva din cercul tau de prieteni iti va trada increderea si va dezvalui un secret de-al tau. Pe viitor, incearca sa alegi cu mai mare atentie persoanele carora te confesezi.

SCORPION

Ai parte de niste reusite pe plan personal, care se datoreaza ambitiei si perseverentei de care ai dat dovada de cand a inceput noul an. Incearca sa-ti pastrezi aceasta atitudine pentru a-ti atinge cat mai repede si restul obiectivelor.

SAGETATOR

Nu reusesti sa iti termini la timp treaba si asta te frustreaza pentru ca nu te vei putea bucura pe deplin de weekend. Incearca sa te organizezi mai bine pe viitor pentru a evita ca situatiile de acest gen sa se mai repete.

CAPRICORN 

Conflictele cu cei apropiati pot izbucni din nimic si va trebui sa dai dovada de foarte multa diplomatie pentru a readuce armonia in sanul familiei tale. Ai grija ce spui, astfel incat a nu pui si tu paie pe foc,

VARSATOR 

Vestile bune de astazi vin insotite de un cadou care iti va pune un zambet larg pe fata. Nu iti mai incapi in piele de fericire, iar asta se vede prin tot cee ace faci. Radiezi si reusesti sa le transmit aceasta stare si apropiatilor.

PESTI 

Nu spera la castiguri nemuncite pentru ca norocul nu este de partea ta. Din pacate, in ceea ce te priveste, tot ceea ce ai este obtinut cu sudoarea fruntii. Trebuie sa fii mai ambitioasa.

related posts

Modifică setările cookies