Horoscop zilnic 28 iulie 2015. Racii primesc o veste importanta, iar Fecioarele au o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul zilnic 28 iulie 2015.


BERBEC

Esti intr-o forma de zile mari, iar pentru tine se pare ca nu exista in vocabular cuvantul oboseala. Reusesti sa-ti rezolvi toate treburile de la job, iar seara iesi in oras.

TAUR

Ai trecut printr-o perioada destul de dificila din punct de vedere sentimental, iar astazi se pare ca totul se va schimba radical. Ai grija la orice semn care iti apare in cale.

GEMENI

Esti pe ultima suta de metri cu un proiect important de la job, iar astazi faci tot ceea ce este necesar pentru a termina, de aceea renunti la iesirea programata cu prietenii pentru seara.

RAC

Primesti o veste importanta de la locul de munca. Fie ca este vorba despre o promovare sau despre o marire de salariu, bucura-te de moment, deoarece meriti.

LEU

Incepi ziua cum nu se poate mai rau, cu o cearta cu partenerul de viata, motiv pentru care intreaga zi esti destul de irascibila si fara chef de treaba.

FECIOARA

Dupa cateva zile in care ai fost destul de agitata, a venit momentul sa te bucuri de o zi mai linistita, in care sa-ti rezolvi treburile de la job fara graba. 

BALANTA

Esti foarte obosita, nu mai faci fata stresului de la job si te straduiesti sa rezisti pana la concediu. Nimeni nu pare sa inteleaga prin ce probleme treci, iar asta te deranjeaza.

SCORPION

O prietena apropiata trece printr-o perioada dificila, iar tu vrei sa-i fii alaturi si sa o ajuti sa-si revina. Chiar daca este destul de dificil, nu renunti si ii ramai alaturi.

SAGETATOR

Esti nevoita sa faci niste cheltuieli neprevazute, iar banii nu-ti ajung pentru ce ai de cumparat, de aceea esti nevoita sa apelezi la contul de economii.

CAPRICORN

Astazi tratezi toate problemele care apar cu o atitudine pozitiva si observi ca aceasta pare sa fie cheia succesului pentru a-ti rezolva task-urile de la job. 

VARSATOR

Ti-ai facut programare pentru niste investigatii medicale, iar astazi te ocupi de aceasta problema, mai ales ca in ultima perioada nu te-ai simtit prea bine. 

PESTI

Vrei sa-i faci o surpriza persoanei iubite si ii faci un cadou pe care si-l dorea de foarte mult timp, iar seara petreceti la o cina romantica. 

related posts

Modifică setările cookies