Horoscop zilnic 28 iulie 2016. Scorpionii se bucura de popularitate, iar Pestii vor o schimbare in viata lor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 iulie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Ziua de astazi este o adevarata provocare pentru tine, mai ales ca fiecare activitate si fiecare pas pe care le faci vor fi curprinse de emotie. Ai nevoie de compania cuiva energic si placut, astfel incat sa capeti si tu o stare de bine.

TAUR

Nu-ti place rutina, insa in momentul de fata nu ai de ales. Nu dispera, caci noi oportunitati interesante isi vor face aparitia in viata ta profesionala, iar tu vei profita din plin de acest aspect.

GEMENI

Te confrunti cu un conflict de interese izbucnit in apropierea ta si desi nu iti doresti sa intervii, totusi dorinta ta de a face dreptate invinge si esti implicata direct intr-o discutie interminabila, in care nu te gasesti deloc.

RAC

Nu esti in cea mai buna forma, insa faci fata acestei zile cu succes. In plus, decizi sa ai mai multa grija de tine si in acest sens, te programezi la medic pentru evaluarea starii tale de sanatate, care in ultima vreme ti-a cam dat batai de cap.

LEU

Gasesti solutii pentru toate situatiile, atat pentru cele neprevazute, cat si pentru cele la care te asteptai oricum, avand in vedere perioada aglomerata prin care ai trecut la locul de munca si nimic nu te multumeste astazi mai mult decat aceasta reusita.

FECIOARA

Un prieten bun sau pur si simplu o persoana extrem de apropiata si draga tie reuseste sa iti faca o surpriza placuta, prin care iti demonstreaza loialitatea si admiratia pe care le are fata de tine. Nu trebuie decat sa te bucuri de acest moment, fara sa te gandesti la motivele pentru care a recurs la acest gest.

BALANTA

Esti puternic influentata de prietenii tai, iar proiectele tale au de suferit din aceasta cauza. Nu trebuie sa-ti neglijezi propriile planuri pentru a fi pe placul celorlalti, ci sa-ti mentii opiniile si sa-ti urmezi visul.

SCORPION

Esti populara si lumea asculta in general de tine, motiv pentru care astazi profiti de acest aspect pentru a obtine atentia celor din jur si pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile. Rezultatele nu au cum sa nu te bucure.

SAGETATOR

Persoana iubita are nevoie de toata atentia ta, astfel incat astazi problemele de serviciu sau de alta natura nu te intereseaza catusi de putin. De asemenea, esti pusa in situatia de a lua decizii importante, de care depinde viitorul altor oameni.

CAPRICORN

Eviti sa initiezi conversatii astazi, insa odata ce esti abordata intr-o discutie, nu refuzi sa raspunzi intrebarilor si sa dezbati cu ceilalti pe anumite subiecte. Unii te vor plictisi, altii vor fi chiar interesanti.

VARSATOR

Astazi te grabesti sa tragi concluzii pripite si este posibil sa iei decizii complet gresite din aceasta cauza. Trebuie sa dai dovada de mai multa rabdare si sa intelegi ceea ce se intampla in jurul tau.

PESTI

Recurgi la unele schimbari semnificative in viata ta, la care te-ai gandit destul de mult in ultima vreme. Desi nu iti este usor sa iesi din zona ta de confort, totusi stii ca aceasta este singura solutie pentru ca tu sa fii din nou fericita.

related posts

Modifică setările cookies