Horoscop zilnic 28 iulie 2017. Scorpionii pot incheia un conflict mai vechi, iar Gemenii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 iulie 2017.


BERBEC

Pe plan profesional, ai sanse de promovare datorita eforturilor pe care le-ai depus in ultima vreme. Partenerul iti va face o surpriza care te va umple de bucurie. 

TAUR

Ziua de vineri este productiva pentru tine, deoarece duci pana la capat tot ce ti-ai propus. Renunti sa mai fii pesimista, pentru ca in sfarsit ti-ai dat seama ca atragi ceea ce gandesti. 

GEMENI

Incepi ziua in forta, plina de buna dispozitie, mai ales ca vei primi o veste buna pe care o asteptai de mult. Esti pusa pe sotii si ai chef de distractie mai mult ca niciodata. Doar te pregatesti de weekend, nu?

RAC

Cei din jurul tau stiu ca se pot baza pe tine in orice moment, iar acest lucru te face o persoana apreciata si de incredere. Trebuie sa iti acorzi si tie momente de relaxare prin care sa iti incarci bateriile. 

LEU

Ar fi indicat sa renunti la egoism si sa daruiesti mai mult persoanelor care te inconjoara. Daca iti concentrezi atentia doar asupra ta, nu te mai intreba de ce tot tu esti ranita la final! Invata sa fii empatica si sa lasi de la tine in anumite situatii conflictuale!

FECIOARA

Firea ta agitata si tendinta de a gandi prea mult pot atrage situatii tensionate, dar singura vei constientiza cand e cazul sa te calmezi. O vizita la un masaj sau intr-un mall la o sesiune de shopping te vor face sa te relaxezi pe deplin!
 

BALANTA

Te gandesti tot timpul la cei din jur si mai apoi la tine. Ar fi cazul sa te pui pe primul plan si sa acorzi timp si nevoilor tale. Se apropie weekendul asa ca poti profita la maximum de relaxare!

SCORPION

Se anunta o zi tensionata si poti intra intr-un conflict cu o persoana din trecut pe care nu ai mai vazut-o de ceva timp. Aminteste-ti ca nu are rost sa-ti pierzi energia inutil in dispute fara sens si incearca sa pui punct dscutiilor neplacute.

SAGETATOR

Ai muncit toata saptamana din greu, iar acum stii ca meriti o pauza, cel putin pentru weekend. Ai chef sa mergi la mare si sa te bucuri de relaxare alaturi de familie sau de prieteni. 

CAPRICORN

Incearca sa iti folosesti ambitia intr-un scop constructiv si gandeste intelept inainte de a actiona. Uneori ai tendinta sa fii foarte incapatanata, iar acest lucru nu te ajuta la nimic. Concentreaza-te pe ce conteaza cu adevarat si nu renunta dorintele tale!

VARSATOR

Sunt sanse sa pui in aplicare un proiect nou care iti va stimula creativitatea. Tu te simti cel mai bine cand esti implicata in activitati diverse, iar ziua de vineri e perfecta pentru tot felul de idei indraznete! 

PESTI

E momentul sa iti planifici o vacanta binemeritata, alaturi de partenerul de viata. Ai muncit mult si ti-ai indeplinit o parte din dorinte, iar acum trebuie sa iei o pauza si sa respiri adanc. Pe seara, poti sa iesi la o plimbare relaxanta in parc sau la un film!  

related posts

Modifică setările cookies