Horoscop zilnic 28 iunie 2016. Taurii sunt plictisiti de parteneri, iar Leii vor sa atraga atentia


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 iunie 2016.


BERBEC

Te simti speciala si coplesita de tot ce inseamna partea sentimentala. Traversezi o perioada foarte benefica si exista mari sanse sa-ti oficializezi relatia sau chiar sa cunosti persoana potrivita pentru tine. Ar fi bine totusi sa-ti pastrezi picioarele pe pamant in ceea ce priveste partea financiara si sa nu faci vreo investitie prosteasca.  

 

TAUR

Trebuie sa recunosti ca partenerul face orice pentru tine, astfel incat sa-ti intre in gratii. Te simti un pic cam plictisita de eforturile lui si nu e cazul sa fii atat de dura cu el. Nu iti demonstra puterea doar pentru ca te afli intr-o pozitie superioara. Incearca sa nu te impui atunci cand nu e cazul si bazeaza-te pe intuitie. E posibil sa  amani  o calatorie mult asteptata.

 

GEMENI 

Vei incerca cu orice pret sa pastrezi controlul, dar vei parea doar ceva mai excentrica decat de obicei. Acorda mai multa atentie felului in care te prezinti celorlalti pentru ca numai astfel vei fi gasita drept fermecatoare si extrem de prietenoasa, asa cum iti doresti.  O zi foarte buna si la locul de munca

 

RAC 

Ai mari sanse ca o anumita calatorie sa nu fie atat de reusita cum te asteptai, iar discutiile in contradictoriu cu partenerul sa continue. E totusi bine ca azi ti se ofera ocazia de a rezolva o problema mai veche si sa iti asumi fara griji anumite vini. Te intelegi foarte bine cu persoanele mai tinere. 

LEU

Te cam dai in spectacol si ai parte de multi admiratori, mai ales la locul de munca. Va trebui sa stii cum sa gestionezi conflictele dintre dorintele tale personale si obligatiile profesionale. In curand vei primi si anumite recunoasteri ale muncii depuse pana acum. 

 

FECIOARA

Vei avea parte de un conflict la locul de munca si va trebui sa dai dovada de multa rabdare ca sa nu fi inteleasa gresit. In curand va trebui sa iei o decizie, dar inainte de toate analizeaza tot ce ai realizat pana acum. Bazeaza-te pe intuitie si vei reusi. Nu sunt favorizate relatiile cu persoanele mai tinere. 

 

BALANTA

O veste iti da planurile peste cap si nu stii ce sa faci mai intai pentru a face un pic de ordine in viata ta. Cauti anumite raspunsuri pe care nu le vei gasi doar dand dovada de incapatanare. Nu lua hotarari pripite, mai ales in ceea ce priveste banii tai.


SCORPION

Azi vei fi in atentia oamenilor si asta nu-ti va placea extrem de mult. Cu siguranta nu vei putea sa schimbi atitudini sau actiuni ale altor persoane, dar vei putea sa iti schimbi sau controlezi modul in care vei reactiona la stres. Incearca sa fii ceva mai curajoasa si vei avea de castigat. 

 

SAGETATOR

Nu prea esti comunicativa azi si iti doresti putina liniste doar pentru tine. Nici cu persoanele apropiate nu te simti prea in largul tau, dar in loc sa cauti liniste incearca sa creezi armonie. Situatia financiara e pe cale sa se rezolve. 


CAPRICORN

Este azi un moment in care ai putea sa simti ca ai ajuns acolo unde iti doresti, cel putin in domeniul carierei. Dar nu te lasa amagita doar de aparente si incearca sa nu satisfaci doar seful, ci cauta sa comunici mai bine si cu colegii. Nu incerca sa spui ceea ce gandesti ci doar fii diplomata

 

VARSATOR

Ar trebui sa acorzi mai multa atentie sanatatii si sa incerci sa incepi chiar un regim de viata mai sanatos. E cazul sa faci anumite vizite la doctor pentru a afla de ce te simti asa de obosita. Problemele pe care le vei intampina cu partenerul viata vor fi trecatoare si oricum va trebui sa dai dovada de multa rabdare pentru a intelege ce se intampla cu el.

 

PESTI

Este o zi in care problemele legate de familie sau casa iti vor da batai de cap. Prietenii te vor sustine in anumite lucruri dar exista o limita la tot ceea ce trebui sa intreprinzi de una singura. 

related posts

Modifică setările cookies