Horoscop zilnic 28 iunie 2017. Racii au parte de emotii mari, iar Leii intalnesc o persoana speciala


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 iunie 2017. 

Tag-uri: #zodiac #horoscop

Berbec

Este o zi agitata. In iubire, te simti putin ametita de ultimele evenimente. Acum este totul minunat, pentru ca in clipa urmatoare sa apara un conflict din nimic. Ar trebui sa te detasezi putin si sa analizezi lucrurile la rece. Esti confuza si obosita asa ca o mica pauza ti-ar prinde foaret bine. 

 

Taur

Esti incantata de ceea ce ti se intampla. Adevarul este ca ai avut parte de o multime de surprize placute din partea partenerului sau persoanei care iti place. Esti ambitioasa si determinata, iar ceillati adora asta la tine. Se pare ca in sfarsit ai gasit ceea ce cauti. 

 

Gemeni 

Nu esti deloc hotarata astazi. Asta ii descurajeaza putin pe cei din jurul tau, care nu mai stiu cum sa te abordeze. S-a strans multa oboseala, iar o vacanta este exact ceea ce-ti trebuie. La serviciu ai parte de multe provocari, dar reusesti sa le faci fata multumitor. 

 

Rac

Esti foarte emotionata astazi. Fie ca te intalnesti intamplator cu baiatul care-ti place, fie ca dai peste un fost iubit, nu reusesti sa-ti gestionezi prea bine sentimentele. Nu-ti gasesti cuvintele potrivite si asat te face destul de nesigura pe tine. Relaxeaza-te putin! Nu esti la examen! 

 

Leu 

Intalnesti o persoana interesanta, cu care ai ocazia sa discuti despre o multime de lucruri care-ti fac placere. Aveti multe in comun, mai ales simtul umorului. Vei rade mult astazi. Ai energie si inspiratia, iar asta te ajuta enorm si in viata profesionala! 

 

Fecioara 

Astazi este foarte posibil sa cunosti o persoana care te va intriga si cu care vei avea o relatie speciala. Amandoi veti raeliza ca exista o chimie incredibila intre voi. Este o energie puternica, dar care va debusoleaza. Sigur vei dori sa descoperi mai multe, iar asta este in beneficiul amandurora. 

 

Balanta

Este o zi obositoare. Ai multe proiecte nerezolvate si te simti presata de timp. Partenereul tau se simte neglijat si pe buna dreptate. In ultima vreme ai acordat atentie doar carierei, iar asta iti poate afecta relatia. Trebuie sa iei urgent masuri!

 

Scorpion

Esti plina de optimist si exuberanta, iar starea ta este molipsitoare pentru cei din jurul tau. Reusesti sa rezolvi cu brio problemele care apar la serviciu. O persoana mai in varsta din familie iti va cere ajutorul si asta te va maguli putin. 

 

Sagetator 

Esti nervoasa si agitata, iar asta se va rasfrange si asupra relatiei tale. Chiar nu are sens sa te razbuni pe cei dragi din cauza dezamagirilor tale, mai ales din sfera profesionala. Gandeste la rece si nu actiona instinctiv.

 

Capricorn 

Ai chef sa iesi in lume, sa socializezi, sa cunosti oamnei noi. Asa ca planuiesti o escapada la sfarsitul saptamanii. Este exact ceea ce-ti lipseste, ca sa te mai rupi putin de ritmul nebun in acre ai trait in ultima vreme. 

 

 Varsator 

Cunosti oameni noi si chiar daca asta te emotioneaza, vei observa ca totul se intampla in beneficiul tau. Este posibil sa castigi o suma de bani sau un contract in care nu iti pusesei prea mari sperante. 

 

Pesti

Cateodata trebuie sa iei in serios oamenii dragi, care iti sunt alaturi la bine si la greu. Este posibil sa ranesti o persoana care chiar tine la tine.  Putina diplomatie nu ti-ar strica, mai ales ca esti pe cale sa spui lucruri pe care le vei regreta mai tarziu. 

related posts

Modifică setările cookies