Horoscop zilnic 28 martie 2017. Berbecii au o zi incarcata, iar Gemenii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 martie 2017.


BERBEC

Ai o zi destul de plina si din pacate nu poti renunta la niciuna dintre activitatile pe care le ai de facut. In plus, este de preferat sa inchei de azi anumite situatii si sa nu prelungesti agitatia asta pe toata saptamana.

TAUR

Cineva din anturajul tau nu te place foarte tare, iar atitudinea de astazi te face sa realizezi asta. Gandeste-te daca ai sau nu o vina, dar nu incerca sa iti asumi tu tot ceea ce nu functioneaza in relatiile cu cei din jurul tau.

GEMENI

Primesti o veste de la cineva drag, pe care nu esti sigura in ce categorie sa o incadrezi. Nu este neaparat o veste rea, dar parca te asteptai la ceva mai mult de la persoana respectiva.

RAC

Ai o in care incerci sa te odihnesti mai mult si sa te ocupi de tine. E posibil sa nu reusesti sa fac asta fix asa cum ti-ai dori, dar vei reusi sa aduni ceva energie pentru zilele urmatoare.

LEU

Cineva din trecut apare din nou in peisaj si iti da oarecum starea de bine peste cap. Nu este tocmai o persoana placuta si faptul ca va reintalniti te face sa iti amintesti de ce ati renuntat la vechea pretenie sau relatie pe care ati avut-o.

FECIOARA

Ai profitat de ultimele zile pentru a lasa la o parte unele proiecte in care esti implicata, iar acum te afli in situatia in care trebuie sa recuperezi si dedici ziua de astazi pentru asta.

BALANTA

Nu te simti prea bine si tinzi sa ai o atitutine care nu te reprezinta, in mod obisnuit. Incearca sa iti controlezi emotiile, pentru ca cei din jur nu pot ghici ca nu esti in apele tale si pot interpreta totul gresit.

SCORPION

Esti ocupata pana peste cap si pana la finalul zilei te poti declara invinsa de mai multe ori. Tine cont de faptul ca saptamana e lunga si ca vei avea nevoie de energie si in zilele urmatoare.

SAGETATOR

Te ocupi de lucruri casnice sau care se afla in stransa legatura cu caminul tau. Fie te-ai apucat de o reamenajare, fie esti nevoita sa repari unele lucruri prin casa, cert este ca vei petrece mult timp in interiorul caminului tau.

CAPRICORN

Ai devenit destul de rece in atitudine in ultima perioada, iar asta ii va face pe oameni sa se indeparteze destul de rapid de tine. Nu este tocmai lucrul cel mai indicat, mai ales intr-o astfel de perioada in care deja te simti destul de singura.

VARSATOR

Ai pus punct unor proiecte in care erai implicata si simti ca poti, in sfarsit, sa iei o pauza si sa te bucuri e o odihna foarte meritata. Profita de ziua asta, care se arata buna cu tine.

PESTI

Inca mai ai de dus la capat unele responsabilitati pe care ti le-ai asumat si care te-au extenuat mai mult decat te-ai fi asteptat. Cu toate acestea, iti place sa faci respectivele activitati si nu vei renunta la ele.

related posts

Modifică setările cookies