Horoscop zilnic 28 noiembrie 2014. Racii se simt epuizati, iar Leii sunt pe punctul de a rabufni


Citeste horoscopul zilei 28 noiembrie 2014:


BERBEC

Astazi incerci din toate puterile sa te faci remarcata. Atat la job, cat si in cercul te prieteni tii cu tot dinadinsul sa iesi in evidenta, insa ai grija sa nu cazi in ridicol. Nu face gesturi disperate doar ca sa atragi atentia.

TAUR

Dai dovada de o incapatanare iesita din comun si te certi cu toata lumea. Ai un discurs agresiv si nimic din ce se intampla nu pare sa iti convina. Incearca sa fii mai toleranta cu cei din jur.

GEMENI

Nu ai nimic de pierdut astazi, asa ca merita sa isi ascumi anumite riscuri. Daca de obicei esti o persoana destul de prudenta, astazi poti face o exceptie. Daca nu risti, nu castigi.

RAC

Te simti epuizata dupa o saptamana grea, in care nu ai avut alta traiectorie decat acasa-birou-acasa. Astepti cu nerabdare weekendul ca sa te bucuri, in sfarsit, de relaxare. 

LEU

Rabdarea ta a ajuns la sfarsit. Tii de multa vreme ceva in suflet, iar acum babufnesti. Vai de ce care se vor afla in calea ta. Incearca totusi sa nu te razboiesti si cu cei care nu au nicio vina.

FECIOARA

Este timpul sa faci un pic de miscare. Nu iti prieste viata sedentara si incepi sa te resimti. Orele multe petrecute la birou, pe scaun, si-au pus amprenta asupra corpului tau, iar acum trebuie sa iei masuri.

BALANTA

Este momentul sa petreci ceva mai mult timp cu familia sau iubitul. I-ai neglijat o perioada destul de lunga, iar acum a venit timpul sa iti iei revansa. Incearca sa le faci o surpriza placuta, sa ii scoti la masa sau la film.

SCORPION

O ruda sau un prieten iti distruge incet, incet, relatia, alimentandu-ti imaginatia cu diverse scenarii legate de partenerul tau. Nu mai asculta tot ce spune rau-voitorul. Ai grija la "sfaturile" persoanelor care nu iti vor binele.

SAGETATOR

Esti regina socializarii in ultima perioada. Din pacate, mai mult in viata virtuala decat in cea reala. Incearca sa iei o pauza de la site-urile gen Facebook sau Twitter. Prietenii adevarati sunt cei cu care te vezi fata in fata.

CAPRICORN

Numeri orele pana la incheierea programului de lucru. Te asteapta un weekend prelungit, plin de distractie. Dupa o perioada super aglomerata in care nu ai avut timp de nimic, te poti bucura de cateva clipe de totala relaxare.

VARSATOR

Esti criticata din cauza tonului argesiv pe care il folosesti in ultima perioada. Ai tendinta sa vorbesti "de sus" si sa iti exprimi dorintele ca si cum ar fi ordine de executat pentru cei din jur. 

PESTI

Esti cam sensibila astazi si asta te face sa suferi mai mult decat de obicei. Nu te lasa insa afectata de orice se intampla in jurul tau. Incearca sa te detasezi de problemele altora si sa iti vezi de viata ta.

related posts

Modifică setările cookies