Horoscop zilnic 28 septembrie 2016. Balantele au parte de provocari, iar Varsatorii au cheltuieli neprevazute


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 septembrie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Ai parte de o zi plina de evenimente si esti foarte activa. Incerci sa te imparti intre familie, prieteni si iubit si faci fata cu brio tuturor provocarilor care pot aparea pe parcursul zilei.

TAUR

Abilitatea ta de a comunica este pusa in valoare cu succes, iar puterea de convingere pe care o ai asupra partenerilor de afaceri iti va aduce multe reusite pe plan profesional, motiv sa te simti implinita si fericita.

GEMENI

Finalizezi niste proiecte si tragi concluziile care iti vor influenta planurile pe care le ai pentru viitorul apropiat. De asemenea, simti nevoia sa-ti oferi afectiunea si astfel ii acorzi partenerului o atentie deosebita.

RAC

Este recomandat sa eviti sa introduci astazi schimbari de orice natura in viata ta. Mergi pe drumul tau asa cum ai facut-o si pana acum, fara sa incerci sa modifici ceva, ci sa te bucuri de lucruri asa cum sunt ele.

LEU

Determinarea, autocontrolul si profesionalismul sunt vitale astazi pentru tine, daca vrei sa ai parte de un succes pe care sa-l laude si ceilalti. Presiunea pe care o exercita seful tau asupra ta ar putea sa reprezinte un obstacol pentru tine. Ai grija cum o ocolesti.

FECIOARA

E posibil ca unele activitati atent planificate pentru astazi sa nu mearga asa cum le-ai prevazut. In timp ce pe plan profesional avansezi, pe plan personal intampini ceva probleme.

BALANTA

Provocarile continua, asa ca ar fi bine sa incerci sa te feresti sa te implici in discutii, care nu s-ar termina tocmai favorabil. Te poti astepta la mici surprize din partea prietenelor tale.

SCORPION

Este o zi prielnica socializarii, astfel incat discutiile pe care le ai cu cei cu care intri astazi in contact iti aduc multe beneficii pe o perioada lunga de timp. Deschiderea ta catre noi subiecte si domenii te transforma intr-o prezenta placuta pentru ceilalti.

SAGETATOR

Aveti probleme din punct de vedere financiar, asa ca faceti-va un plan pentru viitorul apropiat. Daca nu reusiti sa faceti nimic in acest sens, apelati la ajutorul unui membru al familiei.

CAPRICORN

Ai probleme la locul de munca, iar atmosfera dintre colegi nu te mai incanta deloc. Esti hotarata sa faci o schimbare in acest sens, asa ca incepi sa-ti cauti un alt job sau un proiect care sa te incante.

VARSATOR

Din cauza unor cheltuieli neprevazute, ai o discutie mai aprinsa cu partenerul de viata. Incearca sa ramai calma si sa-i explici care este situatia pentru a aplana conflictul cat mai repede.

PESTI

Esti irascibila din cauza oboselii, asa ca nimeni nu va reusi sa te impace. Incearca sa stai deoparte si sa te odihnesti inainte de a crea vreo problema.

related posts

Modifică setările cookies