Horoscop zilnic 29 aprilie 2016. Berbecii sunt greu de multumit, iar Taurii au parte de o surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 aprilie 2016:

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Chiar daca pentru anumite activitati de la locul de munca e bine sa pui suflet, in cele mai multe cazuri ar trebuie sa o lasi mai usor. Nu fii atat de stricta cu limitele impuse colegilor de serviciu si lasa-i sa te ajute cand lucrurile par ca ies de sub control. Chiar daca nu vrei, depinzi de ei. Esti greu de multumit, pentru ca esti exigenta, insa incearca sa vezi si aspectele pozitive ale celor din jur.

TAUR

Este o zi buna pentru a-ti descoperi talentele ascunse. Astrele te incurajeaza sa faci ceva special si sa iesi din zona de confort.  Acest lucru nu implica neaparat riscuri, ci pur si simplu te poti distra cu prietenele intr-un mod diferit. Spre finalul zilei ai parte de o surpriza, care te va bucura mult.

GEMENI

In timp ce unii nativi sunt coplesiti de modalitatile prin care sa piarda cateva kilograme sau sa aleaga un stil de viata mai sanatos, altii sunt indulgenti si profita de orice ocazie fara sa regrete consecintele. Oamenii din jurul tau pot reactiona cam urat la atitudinea ta.

RAC

Se anunta o zi senzuala pentru nativii din zodia Rac, mai ales pentru cei care au incredere in propriile impulsuri cand vine vorba de persoana draga. Se pare ca vei avea ocazia sa te apropii mai mult de partenerul de viata. Nu rata aceasta sansa. Spre finalul zilei primesti o veste importanta.

LEU

Ar trebui sa pui sanatatea pe primul plan in aceasta perioada. Se pare ca ai cam ingnorat programul de somn si ai profitat de toate oportunitatile pentru a te indulci. Ai grija cu excesele culinare. Poate ar trebui sa gasesti un mod mai bun pentru gestionarea stresului.

FECIOARA

Din pacate vei realiza ca nu poti termina la timp proiectul al carui termen limita este pe aproape.  Nu trebuie sa te impacientezi, e destul sa modifici cate ceva in program astfel incat sa rezolvi sarcina la timp.  S-ar putea sa-ti dedici intreaga zi de vineri acestui proiect.

BALANTA

Cateva probleme familiale te pun pe ganduri in utlima perioada. Cineva chiar depinde de ajutorul rau si nu accepta un refuz. E momentul sa petreci mai mult timp cu familia si poate vei stii ce sfaturi le-ar prinde bine apropiatilor tai.

SCORPION

Este o zi propice pentru a initia o idee la locul de munca. Evita insa sa fi prea entuziasmat pentru ca unele persoane vor face tot posibilul sa-ti critice initiativa. Propunerea ta va intampina mai multa opozitie decat ai crede.

SAGETATOR

Astazi vei fi mai sociabila decat oricand. Atat in ceea ce tine de comunicarea cu ceilalti, dar si de activitatile in care te vei implica. Raspunzi favirabil la fiecare oportunitate ce-ti apare in cale si esti dispusa sa petreci mai mult timp cu prietenii.

CAPRICORN

Vei  intampina cateva conflicte la locul de munca sau chiar si in familie. Subiectul de la care pornesc neintelegerile tine de partea financiara. Esti apriga si risti sa nu analizezi lucrurile decat superficial. Prima persoana pe care o acuzi s-ar putea sa fie complet inocenta.

VARSATOR

Ai de prezentat un proiect la care ai muncit mult si esti multumita de rezultatul final. Tinzi sa fii prea emotionala, sa iei in nume de rau toate criticile venite din partea colegilor. Nu trebuie sa creezi o drama in jurul acestui lucru. In schimb, ai putea lua in considerare parerile lor.

PESTI

La fel  ca si altor nativi din zodiac, astrele iti fac ziua dificila prin faptul ca vei avea de infruntat judecata celorlalti. Intreaga zi va fi un lant de incercari pentru tine. Nu trebuie sa-ti pierzi calmul, incearca sa-ti controlezi reactiile in fata oamenilor negativi.

related posts

Modifică setările cookies