Horoscop zilnic 29 aprilie 2018. Vărsătorii au noroc în dragoste. Vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 29 aprilie 2018.


BERBEC

Ia o pauză! Este duminică și ar trebui să îți rezervi timp și pentru tine, pentru a te relaxa și a-ți recăpăta forțele. Dacă ai mult de lucru, încearcă să te organizezi mai bine săptămâna viitoare.

TAUR

Ești cu moralul la pământ și veștile pe care le primeșți astăzi nu reușesc să te ajute în acest sens, ba din contra. Încearcă să te aduni și să conștientizezi faptul că este doar o perioadă mai proastă, dar va trece.

GEMENI

Reușești să mai rezolvi din taskurile urgente, din probleme, și te simți ușurată. Poți să te bucuri în sfârșit de viață, așa că organizezi o întâlnire cu prietenii pentru a sărbători.

RAC

Îți petreci ziua făcând planuri de vacanță, așa că te simți extraordinar când te gândești cât de frumos o să fie. Atmosfera zilelor libere te cuprinde deja așa că, spre seară, alegi să iei parte la un eveniment în aer liber

LEU

Ești pusă pe schimbări în cămin așa că îți petreci ziua făcând tot felul de drumuri și mergând prin magazine la shopping. Nu vei regreta efortul depus pentru că vei fi extrem de încântată de rezultat, de cum va arată casa ta.

FECIOARĂ

Suferi o mică dezamăgire astăzi. Prietenii cu care îți facusei planuri pentru această zi te lasă baltă pe ultima sută de metri, fără să aibă un motiv întemeiat. Nu renunta la distracție. Încearcă să găsești o alternativă la fel de atractivă.

BALANȚĂ

Te confrunți cu niște probleme pe plan personal și din această cauza nu poți să îți păstrezi astăzi zâmbetul pe buze. Dacă nu reușești să îți ridici singură moralul, cere sfatul unui prieten apropiat.

SCORPION

Din cauza unui incident care va avea loc în prima parte a zilei ți se va strica starea de spirit și abia spre seară vei reuși să te simți mai bine. Nu te lasă afectată atât de rău de nimicuri.

SĂGETĂTOR

Primești musafiri și îți petreci ziua dereticând prin casă. Nu îți mai vezi capul de atâta treaba, dar vei fi extrem de satisfăcută după ce vei vedea cât de apreciată ești pentru ceea ce ai făcut.

CAPRICORN

Planurile pe care le aveai pentru această zi îți sunt date peste cap de un membru al familiei care îți solicită ajutorul de urgență. În loc să te rexazi, așa cum îți propusesi, vei sfârși prin a munci.

VĂRSĂTOR

Dacă astrele nu ți-au surâs până acum pe plan personal, lucrurile se schimbă începând de astăzi. Prin urmare, dacă îți dorești să începi o relație serioasă, ai toate șansele să îți împlinești acest vin.

PEȘTI

Un apropiat trece printr-o perioadă mai dificilă și îți anulezi toate planurile pentru a-i fi alături. Zilele grele vor trece mai ușor în doi, iar tu te vei descura minunat și vei reuși să-i ridici moralul.

related posts

Modifică setările cookies