Horoscop zilnic 29 august 2014. Sagetatorii au probleme financiare, iar Varsatorii se cearta cu persoana iubita


Gemenii au probleme de sanatate, iar Racii au parte de o surpriza din partea persoanei iubite. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 25 - 31 AUGUST 2014

BERBEC

Te concentrezi mult prea mult pe proiectele pe care le ai de terminat la munca, de aceea iti amani planurile pe care le facusei pentru week-end.

TAUR

Urmeaza sa participi la un eveniment la sfarsitul acestei saptamani, de aceea astazi incerci sa pui la punct ultimele detalii in ceea privesc tinuta si cadoul pe care vrei sa-l faci.

GEMENI

In ultima perioada ai avut probleme cu oboseala, stresul de la munca punandu-si amprenta. Esti hotarata sa-ti acorzi acest week-end numai tie, asa ca astazi iti faci un plan in acest sens.

RAC

Persoana iubita te surprinde cu un week-end romantic, asa ca iti incepi ziua cu o stare de spirit excelenta care iti da energie pentru activitatile de la locul de munca. 

LEU

Primesti salariul, iar asta te ajuta foarte mult, tinand cont ca nu mai avea bani, iar in acest week-end urmeaza sa petreci cu prietenii intr-o iesire de grup.

FECIOARA

Primesti o veste buna din partea unor prieteni, iar lucrurile merg din ce in ce mai bine si la munca. Ai o zi linistita inaintea unui sfarsit de saptamana in care vrei sa te odihnesti. 

BALANTA

Ai prea multe lucruri de rezolvat la locul de munca, asa ca te vezi nevoita sa iti reorganizezi programul pentru astazi, dar si pentru week-end cand intentionai sa te relaxezi. 

SCORPION

Esti prea obosita si nu mai poti sa-te concentrezi la activitatile pe care le ai de rezolvat astazi. Incerci sa-ti faci un plan pentru a avea succes, insa la finalul zilei realizezi ca totul a fost in zadar. 

SAGETATOR

Apar niste cheltuieli neprevazute care iti strica planurile si te determina sa faci mai multe economii si sa renunti la o parte din cumparaturile pe care ti le programasei. 

VARSATOR

Te certi cu persoana iubita, iar intreaga zi este dominata de o atmosfera trista, in care nu reusesti sa faci nimic din ceea ce ti-ai fi propus. 

CAPRICORN

Primesti un cadou din partea prietenilor care incearca sa te inveseleasca dupa o perioada in care ai avut de suferit pe plan sentimental.

PESTI

Nu prea ai timp de stat, mai ales ca ai niste musafiri veniti din strainatate care iti ocupa tot week-end-ul si cu care trebuie sa te comporti exemplar in toata aceasta perioada.

related posts

Modifică setările cookies