Horoscop zilnic 29 august 2016. Berbecii au schimbari pe plan profesional, iar Fecioarele traiesc experiente neprevazute


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 august 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Noi experiente in sfera profesionala isi fac aparitia in viata ta. Fie ca esti pregatita pentru ele sau din contra, simti ca ai nevoie de timp pentru a le face fata, cert este ca provocarile vin, iar tu trebuie sa tii pasul cu ele, altfel altcineva iti va lua locul.

TAUR

Decizi sa faci o schimbare destul de importanta pentru tine. Fie renunti la jobul din prezent, fie iei o pauza in ceea ce priveste relatia cu partenerul tau, insa simti nevoia sa reimprospatezi aerul pe care il respiri. Exista un blocaj pe care trebuie sa-l identifici.

GEMENI

Este o zi perfecta pentru a-ti pune in valoare personalitatea si sarmul cu care iti amuzi intotdeauna prietenii. Proiectul de care te ocupi in a doua parte a zilei iti va aduce multe satisfactii pe plan profesional si nu numai. Ocupa-te cu seriozitate de el!

RAC

Este momentul sa te schimbi sau cel putin sa schimbi ceva ce nu functioneaza tocmai bine in viata ta si care iti consuma energia pretioasa pe care o poti folosi in alt scop. Renunta la obiceiurile care nu-ti aduc satisfactie in schimbul unora care sa te multumeasca din plin.

LEU

Cel mai mare vis al tau prinde contur astazi, insa tu esti singura care se bucura de aceasta reusita, caci toti cei din jurul tau sunt invidiosi pe tine si pe succesul tau. Bucura-te de aceasta zi, fara sa-ti pese de sentimentele negative ale celorlalti.

FECIOARA

Ai parte de o experienta total neprevazuta, care iti schimba modul de a gandi si iti influenteaza in sens pozitiv viata profesionala. Dupa cum vezi, exact atunci cand te astepti mai putin, apare persoana potrivita care iti readuce zambetul pe buze.

BALANTA

Astazi trebuie sa-ti mentii calmul si sa nu raspunzi provocarilor si scandalurilor iscate de cei care nu te simpatizeaza neaparat. Prietenii tai au oricum grija sa-ti faca ziua mai frumoasa si trebuie sa apreciezi acest lucru.

SCORPION

Partererul tau iti cere ajutorul si te implici cu bucurie in noul lui proiect, de al carui rezultat va veti bucura ulterior impreuna. Astazi nu se poate intampla nimic care sa-ti strice buna dispozitie, ba mai mult ii molipsesti si pe cei din jur.

SAGETATOR

Faci miracole astazi in ceea ce priveste sfera profesionala si laudele nu intarzie sa apara. Dupa ziua de azi, vei primi cu siguranta o avansare in cariera si un salariu imposibil de refuzat. Mai mult, pana si colegii care pana nu de mult timp nu te placeau prea mult, iti vor oferi felicitarile lor.

CAPRICORN

Iti asumi niste riscuri si desi nu ai fi crezut ca poti reusi, dai dovada de seriozitate si implicare si iti impresionezi sefii cu rezultate de-a dreptul miraculoase. Pana la urma, succesul isi face aparitia si in viata ta, dar doar dupa multa munca.

VARSATOR

Esti creativa si acest lucru ii cucereste pur si simplu pe superiorii tai, care te implica intr-un nou proiect. De aceasta data insa, vei face totul cu o si mai mare placere, avand in vedere ca vei lucra cu cel care ti-a atras atentia in mod deosebit in ultima vreme.

PESTI

Desi iti doreai ca astazi sa fie o zi linistita si sa te poti relaxa in voie prin intermediul unor activitati care iit fac cu adevarat placere, totusi oportunitatea care se iveste in mijlocul zilei, nu te lasa sa te relaxezi, ci dimpotriva sa-ti demonstrezi abilitatile.

related posts

Modifică setările cookies