Horoscop zilnic 29 august 2017. Fecioarele au multe responsabilitati, iar Balantele primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 august 2017.


BERBEC

Daca nu locuiesti cu persoana iubita, poti avea impresia ca persoana iubita te evita. Acest lucru s-ar putea sa fie doar ceva banal! Nu iti face griji, o relatie trece intotdeauna prin bune si rele. Daca suspectezi totusi ceva mai grav, vorbeste cu partenerul tau!

TAUR

Tu si partenerul tau treceti printr-o perioada mai grea astazi. Pot exista niste lucruri nespuse intre voi doi. Solutia este simpla: discutati impreuna, daca exista ceva ce va deranjeaza. Incearca sa nu fii emotiva cand aduci vorba despre subiecte sensibile. 

GEMENI

Azi este o zi incarcata, din punct de vedere emotional, pentru tine. Un pas inainte, in relatia ta de cuplu, ar fi sa iei o pauza de la a sta zi de zi cu iubitul tau. Ar fi bine sa te vezi cu o prietena cu care nu te-ai mai intalnit de o vreme si sa iti lasi grijile deoparte.

RAC

Comportamentul mai ciudat al persoanei dragi te pune pe ganduri. Ti se pare ca partenerul tau te ignora sau ca o prietena  nu te mai suna asa des? Uita de asta, azi. Incearca sa iesi la o cina ca intre prieteni si evita sa discuti despre lucruri prea complicate sau probleme.

LEU

Ziua ta e plina de iubire si fericire. Daca te-ai decis sa iti invite prietenii pentru o mica reuniune, aceasta este cea mai buna idee pentru a-ti arata aprecierea fata de ei! Tu si partenerul tau va puteti bucura unul de celalalt dupa mica ta petrecere. Relaxeaza-te si bucura-te de compania celor dragi!

FECIOARA

Ai multe responsabilitati azi si te vor tine prea ocupata pentru a putea acorda atentie si altora. Nu iti face griji despre lucruri nesemnificative, cei care conteaza vor fi langa tine cand iti vei termina toate proiectele.

BALANTA

Azi vei primi o veste buna legata de persoana iubita. Fa-ti planuri pe baza acesteia. Daca esti singura, azi s-ar putea sa intalnesti pe cineva mai special. Orice ar fi, nu sta sa te gandesti prea mult la acest aspect. Relaxeaza-te si fa-ti planuri sa iesi cu prietenii!

SCORPION

Poate te decizi sa eviti unele responsabilitati, insa ai grija cum faci asta! Tine minte: calitatea timpului petrecut impreuna este mai importanta decat cantitatea, iar sa amani pe alta zi ceea ce ai de facut astazi nu este intotdeauna o idee buna. 

SAGETATOR

Te vei simti neglijata in relatia ta actuala.  Relaxeaza-te si zambeste: vei atrage astfel persoane care vor vrea sa fie in compania ta! In plus, inca nu esti sigura ca aveti o problema in cuplu sau este doar o simpla impresie de a ta.

CAPRICORN

Esti ingrijorata ca partenerul tau nu te iubeste? Nu iti face griji, dragostea poate fi exprimata in multe feluri: gesturile marunte, modul in care te priveste sau micile atentii atunci cand nu te astepti.  Daca esti nesigura, de ce nu intrebi pur si simplu?

VARSATOR

Daca nu esti intr-o relatie, astazi te vei simti putin singura. Toate prietenele tale par implicate intr-o relatie in timp ce tu petreci timp mai mult singura. Exista si anumite avantaje ale faptului ca esti singura: profita de ziua aceasta si bucura-te de viata!

PESTI

Trebuie sa acorzi o atentie suplimentara sanatatii tale. Chiar daca prajiturile din frigider iti fac cu ochiul, sau cartofii prajiti pur si simplu cer sa fie consumati, este o zi ideala pentru a incepe o dieta. Nu ar strica deloc sa fii ceva mai atenta la alimentatie, pentru ca se pot ivi probleme din aceasta cauza.

related posts

Modifică setările cookies