Horoscop zilnic 29 februarie 2016. Gemenii trebuie sa aiba grija de relatia lor, iar Leii au probleme de sanatate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 februarie 2016.


BERBEC

Ai in desfasurare numeroase proiecte, iar unele dintre ele pot avea legatura cu strainatatea. Este bine sa-ti dezvolti contactele si sa tii legatura cu persoanele care merita atentia ta. 

TAUR

Este bine ca astazi sa acorzi o atentie sporita la ceea ce se intampla in jurul tau. Numai de tine depinde felul in care se vor desfasura lucrurile. Se ivesc oportunitati deosebite.

GEMENI

Astazi este important sa stii sa-ti protejezi relatia cu partenerul tau de viata si sa nu te lasi afectata de probleme din exterior. Nu te certa cu iubitul tau din cauza unor lucruri care nu au nicio legatura cu relatia voastra.

RAC

Te dovedesti un ajutor de nadejde pentru cei din jur, care te apreciaza si au nevoie de tine. Relatiile tale cu superiorii vor fi duse la un nivel mai inalt, motiv pentru care sansele tale de reusita pe plan profesional cresc considerabil.

LEU

Starea ta de sanatate este puternic influentata de bunastarea celor din jurul tau, in special de cea a familiei tale, astfel incat orice dezechilibru de-al lor devine imediat si problema ta. Concentreaza-ti totusi eforturile spre un aspect pozitiv al vietii si spre binele tau.

FECIOARA

Se instaleaza un sentiment de singuratate in viata ta, insa ar fi bine sa profiti de acest lucru pentru a-ti regasi linistea interioara si libertatea, carora nu le-ai acordat atentie in ultima vreme. Incearca sa-ti refaci relatiile cu cei cu care te-ai certat recent.

BALANTA

In viata de cuplu ai parte de impliniri din punct de vedere sentimental, iar datorita acestui lucru esti intr-o forma foarte buna. Intre voi doi, au loc momente frumoase, pe care le savurezi din plin.

SCORPION

Latura ta creativa si inventiva se va manifesta cu precadere mai ales in prima parte a zilei. Desi nu mai vii cu aceeasi placere la job, vei face tot posibilul sa-ti consolidezi relatia cu sefii si colegii de la locul de munca. 

SAGETATOR

Gandeste-te de doua ori inainte de a-ti permite orice fel de cheltuiala extravaganta, care ar putea sa depaseasca posibilitatile portofelului tau. S-ar putea sa apara unele cheltuieli imprevizibile si trebuie sa fii pregatita in acest sens.

CAPRICORN

Ar fi un moment bun sa explorezi noi cai prin care sa mentii cealalta jumatate fericita pe cat posibil. Incearca sa convingi si sa castigi intreaga atentie a partenerului tau prin niste gesturi simple, dar care sa-i dovedeasca sentimentele tale.

VARSATOR

Vei avea mai multe cheltuieli decat zilele trecute, insa le vei face fata ca de fiecare data. Evita  totusi orice cheltuieli neasteptate, care ti-ar putea dezechilibra bugetul. Ai nevoie de stabilitate financiara.

PESTI

Este  timpul pentru o apropiere fata de iubitul tau, daca ceva negativ a intervenit intre voi in ultima vreme. Renunta la gandurile negative, care iti inunda mintea de cateva zile si incearca sa reconstruiesti o punte intre tine si partenerul tau.

related posts

Modifică setările cookies