Horoscop zilnic 29 ianuarie 2015. Capricornii au probleme la job, iar Fecioarele trebuie sa ia o decizie importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste horoscopul pentru 29 ianuarie 2015.


BERBEC

Nu este cea mai reusita zi, insa nici nu te poti plange. Ai destul de mult de lucru la job, insa seara reusesti sa te relaxezi alaturi de prieteni, in oras. 

TAUR

Certurile cu partenerul de viata par sa fie fara sfarsit, iar astazi lucrurile par sa fie si mai rele, iar din aceasta cauza starea ta de spirit are de suferit. 

GEMENI

Esti hotarata sa nu mai accepti nicio situatie in care sa iti fie subminata autoritatea si sa-ti fie puse la indoiala calitatile, de aceea astazi te contrezi aproape cu toata lumea de la job. 

Citeste si: 5 trasaturi pozitive si 5 trasaturi negative ale Gemenilor. De ce rateaza multe oportunitati in viata

RAC

Ai uitat complet de aniversarea unei prietene foarte bune, iar astazi trebuie sa faci in asa fel incat sa-i cumperi un cadou, asa ca iti petreci destul de mult timp prin magazine. 

LEU

Durerile de spate incep sa fie din ce in ce mai suparatoare, de aceea astazi esti nevoita sa faci o vizita la medic pentru a afla care sunt cauzele problemelor tale si sa primesti un tratament adecvat. 

FECIOARA

Un prieten apropiat iti cere sfatul intr-o problema delicata, lucru care te face sa te simti foarte bine. Totusi, ai grija ce decizie iei si cum gestionezi aceasta situatie. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

BALANTA

Pentru tine se anunta o zi obisnuita, in care programul cotidian nu sufera nicio modificare majora si in care iti duci la capat obligatiile zilnice de la job, dar si de acasa. 

SCORPION

Trebuie sa faci niste cumparaturi neprevazute, iar asta iti afecteaza bugetul pe care ti-l pregatisei pentru week-end, asa ca esti nevoita sa renunti la cateva dintre planuri. 

SAGETATOR

Primesti un cadou surpriza din partea partenerului de viata, ocazie cu care acesta iti demonstreaza inca o data cat de mult tine la tine si cat de norocoasa esti. 

Citeste si: 15 lucruri pe care doar Capricornii adevarati le inteleg

CAPRICORN

Este o zi difcila pentru tine, deoarece esti in urma cu anumite proiecte de la job si esti nevoita sa petreci mai mult timp la birou decat ti-ai fi propus. 

VARSATOR

Esti implicata intr-o discutie destul de aprinsa la locul de munca, iar superiorii tai asteapta niste explicatii pentru acest incident neplacut. 

PESTI

Te straduiesti prea tare sa impresionezi la locul de munca, iar superiorii tai observa acest lucru si iti atrag atentia in acest sens. 

related posts

Modifică setările cookies