Horoscop zilnic 29 ianuarie 2016. Berbecii au de luat o decizie importanta, iar Varsatorii fac calcule legate de bani


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 ianuarie 2016

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Berbecii au de luat astazi o decizie importanta si toata ziua reflecta asupra acestui lucru. Cer parerea persoanelor apropiate, insa pana la urma tot ei sunt cei care trebui sa isi asume responsabilitatea.

TAUR

Taurii se fac remarcati astazi in plan profesional si asta pentru ca nu se dau batuti, indiferent de cat de dificile sunt lucrurile. Nu intra in panica si cauta solutii fara sa se lamenteze.

GEMENI

Iti faci o multime de planuri in cuplu, fara sa tii cont de parerea partenerului. Nu incerca sa monopolizezi aceasta relatie, pentru ca nu vei avea decat de suferit. Cere parerea persoanei iubite inainte de a-l implica in vreo actiune.

RAC

Astazi iti rezolvi o parte din problemele emotionale pe care le-ai tot amanat pana acum. O discutie cu partenerul face "lumina" in relatia voastra si va elibereaza de stresul pe care l-ati acumulat in ultima perioada.

LEU

Ai o atitudine pozitiva, care te ajuta sa treci cu bine peste momentele dificile pe care le intampini in aceasta zi. Desi nu merge totul perfect, nu faci din asta o tragedie. Esti pe linia de plutire, dar nu te dai batuta.

FECIOARA

Iti doresti sa iei o pauza de la proiectele in care ai fost implicata in ultima perioada, insa agenda incarcata nu ti-o permite. Incerci sa te imparti intre job si familie, insa tot la munca petreci cel mai mult timp.

BALANTA

Daca ai crezut ca este momentul pentru o vacanta, te-ai inselat. In plan profesional, responsabilitatile si noile proiecte abia incep sa apara si te solicita atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Fii stapana pe tine, decisa si pragmatica si totul va decurge perfect.

SCORPION

Este momentul sa tragi linie intre emotiile si sentimentele tale si ceea ce trebuie sa faci pentru a avea succes in proiectul pe care ti-ai propus sa-l demarezi in perioada urmatoare. Tine cont doar de sustinerea pe care ti-o ofera cei dragi si ignora orice tentativa a celor care vor sa te determine sa renunti.

SAGETATOR

Esti in centrul atentiei astazi si lucrul acesta te flateaza, dar te si copleseste. Nu stii cum sa raspunzi atator complimente si preferi sa te retragi atunci cand lumina reflectoarelor este pe tine.

CAPRICORN

Dai dovada de un calm iesit din comun, care reuseste sa-i enerveze pe cei din jurul tau. Este chiar recomandat sa-ti pastrezi energia pentru situatii mai dificile si sa te concentrezi asupra oamenilor care chiar merita atentia ta. Astazi nu trebuie sa-ti faci planuri mari sau sa-ti asumi obligatii pe termen lung.

VARSATOR

Situatia financiara cere o reevaluare. Este momentul sa iti faci niste calcule, pentru a sti cu exactitate ce iti permiti din punct de vedere financiar si ce nu. Nu este momentul sa te bagi in cheltuieli pe care sa nu le poti sustine.

PESTI

Este o zi agomerata, in care nu stii cum sa te mai organizezi ca sa faci fata solicitarilor. Esti intr-o alergatura continua, iar situatia devine usor haotica spre finalul zilei. Important este sa ramai calma.

related posts

Modifică setările cookies