Horoscop zilnic 29 ianuarie 2017. Gemenii au parte de cheltuieli neprevazute, iar Varsatorii au parte de o zi romantica


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 ianuarie 2017.


BERBEC

Astazi ai de ales intre prieteni si iubit. Ambele tabere trag de tine si va trebui sa faci o alegere. Ai grija cum iti justifici alegerea, ca sa nu superi pe nimeni. Pana la urma, totul se va rezolva cu bine.

TAUR

Atmosfera de astazi numai calma nu este. Te gasesti pusa in situatia de a alege intre doua lucruri sau persoane care iti plac la fel de tare. Se anunta si ceva schimbari in viata sentimentala, asa ca mare grija la ce decizii ei.

GEMENI

Apar niste cheltuieli neprevazute care iti strica planurile si te determina sa faci mai multe economii si sa renunti la o parte din cumparaturile pe care ti le programasei. 

RAC

Ai o abordare destul de agresiva in relatia cu partenerul, iar rabdarea lui ajunge la capat. Ai grija la reactiile tale in preajma lui, pentru ca nu se stie cand ar putea claca. Intr-o relatie trebuie sa faci si compromisuri.

LEU

In cercul tau de prieteni are loc un conflict, iar tu esti direct implicata in el. Iti sunt jignite sentimentele si orgoliul si nu poti trece asta cu vederea. O sa fii suparata toata ziua din cauza acestui scandal.

FECIOARA

Esti foarte preocupata de directia in care merge relatia ta si nu este tocmai multumita de cum evolueaza lucrurile. Ai asteptari mai mari de la partener, care nu este atat de implicat pe cat iti doresti tu. Este momentul adevarului: are sau nu viitor relatia voastra?

BALANTA

Din dorinta de a impresiona, astazi te porti ca si cum nu ai fi tu insati si pana la urma o dai in bara. Incearca sa te relaxezi si sa nu te mai fortezi sa pari altfel decat esti. Pana la urma va veni si momentul tau sa stralucesti.

SCORPION

Esti foarte sensibila astazi si te afecteaza orice discutie. Un cuvant nepotrivit sau o greseala intr-un document important iti pot strica toata ziua. Poti reactiona urat la o remarca din partea sefului sau la o observatie din partea unui coleg.

SAGETATOR

Nu este o zi buna pentru socializat, desi, nativele din Leu au facut progrese in ultima perioada la capitolul comunicare. Ai chef de flirtat, insa nu iti doresti sa mergi mai departe de atat. Nu ar trebui sa te bagi in conversatii prea serioase astazi.

CAPRICORN

Realizezi ca atata timp cat pastrezi o nota de usoara detasare fata de tot ce se intampla in jur, totul decurge perfect, iar tu scapi definitiv de stres si ganduri ingrijoratoare. In momentul in care incepi insa sa iei lucrurile foarte in serios si sa te implici prea mult, este posibil sa apara unele dezamagiri.

VARSATOR

Ai parte de o zi romantica, in care iti place sa te lasi in voia emotiilor si sa te bucuri de favorurile care ti se fac pe durata intregii zile. Declaratiile de 
dragoste si complimentele nu vor lipsi din meniul de azi.

PESTI

Esti foarte atenta la cum te exprimi astazi. Esti politicoasa cu toata lumea, chiar si cu acele persoane pe care nu le placi in mod deosebit. Totusi, daca ajungi sa te enervezi, vei uita de orice regula de bun simt.

related posts

Modifică setările cookies