Horoscop zilnic 29 ianuarie 2018. Leii au o zi cu incarcatura emotionala mare, vezi ce se intampla cu Taurii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 ianuarie 2018.


BERBEC

Nu uita ca trebuie sa faci unele economii, daca vrei ca pusculita ta sa creasca. Nu ai refuzat nici o invitatie in oras, ba chiar ai facut unele suplimentare, lucru care te-a afectat din punct de vedere financiar si pe care trebuie sa il schimbi incepand de astazi.

 

TAUR

Astazi vei purta o discutie importanta cu parterenul de viata si ii vei face o invitatie pe care nu o poate refuza. Era si timpul sa ii arati ca gesturile lui frumoase ii pot fi intoarse.

 

GEMENI

Astazi te poti lovi de unele situatii tensionate, care iti fac mintea sa fuga in orice alt loc decat cel in care te afli. Chiar daca exista neintelegeri la job sau intr-un cerc de prieteni, vei face tot posibilul sa te detasezi de problemele altora.

 

RAC

Astazi ai o zi suspicios de linistita, in care nu au loc prea multe intamplari majore. S-ar putea spune ca este chiar plictisitoare, insa o sa te bucuri de rutina si de faptul ca nu trebuie sa te obosesti prea mult.

 

LEU

Ai parte de o zi plina de evenimente, atat la munca, cat si in viata personala, iar incarcatura lor emotionala te poate lasa fara vlaga inca din prima parte a zilei. Ai grija cum iti gestionezi energia.

 

FECIOARA

Primesti laude sau incurajari semnificative, la locul de munca, de la superiori. Ai depus foarte mult efort in ultima perioada iar de ceva timp ai inceput sa te si bucuri de parerile bune pe care cei din jurul tau le au.

 

BALANTA

Munca iti ocupa o foarte mare parte din zi, chiar daca asta nu este neaparat ceva rau. Cea de-a doua parte a zilei te prinde implicata intr-o multime de proiecte, insa faptul ca iti face placere ceea ce faci, te ajuta sa te mentii in forma.

 

SCORPION

Astazi ai parte de o zi in care iti doresti doar sa amani totul si sa te bucuri cat mai mult de liniste si odihna. Nu vei putea face asta pana spre dupa-amiazam insa apoi vei refuza categoric sa mai iesi din zona ta de confort.

 

SAGETATOR

Ai cateva preocupari legate de bani, insa ele vor disparea la fel de repede pe cat au aparut, iar asta se intampla pentru ca sunt sanse mari sa primesti o suma de bani la care nu te asteptai, care te ajuta, macar pe termen scurt.

 

CAPRICORN

Gelozia isi face simtita prezenta in viata ta, in aceasta zi. Ai cateva probleme legate de viata de cuplu si simti ca nu poti sa iti mai controlezi rabdarea. Ai grija cum iti exprimi nemultumirile, totul se poate intoarce impotriva ta.

 

VARSATOR

Desi ziua incepe in forta pentru tine, dupa orele pranzului se asterne o atmosfera relaxata, aproape ca de vacanta. Desi totul pare sa decurga linistit in jurul tau, iti displace foarte tare faptul ca nu te poti concentra la cateva responsabilitati pe care le ai, totusi, de facut.

 

PESTI

Prioritatea acestei zile va fi relatia cu partenerul de viata, care se poate simti neglijat si va poate spune asta cat mai direct. Desi nu aveai nici cea mai mica idee ca exista astfel de probleme intre voi, vei face tot posibilul sa ii intelegi punctul de vedere.

related posts

Modifică setările cookies