Horoscop zilnic 29 iulie 2014. Capricornii au probleme cu banii, iar Fecioarele se confrunta cu o zi dificila la locul de munca


Horoscop zilnic 28 iulie 2014. In plus, Leii sunt incurajati sa inceapa o dieta sau sa-si schimbe obiceiurile alimentare. Astrele le sunt favorabile pentru astfel de modificari in stilul de viata astazi.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 IULIE - 3 AUGUST

BERBEC

Trebuie sa-ti indrepti atentia catre finante intrucat se ivesc ceva probleme. Cu cat reusesti sa-ti organizezi resursele mai eficient, cu atat mai bine. Nu ai foarte multi bani si mai si trebuie sa dai din ei asa ca trebuie sa ai mare grija.

TAUR

Astrele iti cauzeaza o stare de nemultumire fata de tot. Nu-ti convine nimic si de aceea faci nazuri si ii critici pe cei din jur. Atitudinea ta ii va irita si e foarte posibil si fii nevoita sa faci fata unui conflict.

GEMENI

Afli un secret si trebuie neaparat sa demonstrezi ca esti capabila sa-l tii. In alta ordine de idei, e posibil sa faci cheltuieli neprevazute si sa ajungi din nou sa regreti ca nu reusesti sa te abtii cand vine vorba de cumparaturi.

RAC

Iti doresti de ceva vreme sa mergi in vacanta intr-o destinatie exotica, dar din cauza unor probleme financiare despre care afli acum esti nevoita sa amani. E o dezamagire peste care treci doar spre seara, cand cei dragi reusesc sa te consoleze.

LEU

Este momentul ideal sa incepi o dieta. Configuratia astrala este favorabila pentru schimbari la nivel de stil de viata, asa ca daca incerci de ceva vreme sa te mobilizezi pentru un regim alimentar, acum e momentul propice sa actionezi.

FECIOARA

O zi care te solicita. Trebuie sa-ti pui la bataie toata energia si perseverenta ca sa duci la bun sfarsit niste task-uri de la locul de munca. Spre seara, te vezi cu prietenii sau cu membrii familiei intr-un mediu linistit, care te relaxeaza.

BALANTA

Gresesti azi fiindca incerci sa indrepti o greseala folosindu-te de cei din jur. Gestul te baga intr-un bucluc si mai mare decat cel in care erai si va trebui sa gasesti o solutie daca vrei sa nu rupi relatia buna cu o persoana apropiata din cercul de prieteni.

SCORPION

Te certi cu cineva din cauza principiilor tale. Conflictul in care intri nu este unul mare, dar iti solicita calitatile retorice si spiritul competitiv. E o zi in care vrei sa demonstrezi ca ai dreptate si esti dispusa sa faci totul pentru a iesi invingatoare. Invata sa-ti alegi mai intelept bataliile.

SAGETATOR

Lista cu lucruri pe care trebuie sa le faci azi devine si mai lunga. Intervin niste probleme neprevazute de care trebuie neaparat sa te ocupi. La sfarsitul zilei esti obosita si complet lipsita de energie, stare din care nu reusesti sa iesi nici macar datorita unei surprize.

CAPRICORN

Nu primesti la timp niste bani in care ti-ai pus toate sperantele. In plus, la locul de munca se complica lucrurile si trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru un proiect pe care nu ti-l doresti. Evita discutiile personale cu cei din familie intrucat e foarte posibil sa va certati.

VARSATOR

Din lipsa banilor se isca un conflict cu persoana iubita. Din fericire pentru voi, sentimentele care va leaga sunt mai puternice decat alte aspecte, iar in cele din urma reusiti sa ajungeti la un compromis si sa depasiti momentul nefast.

PESTI

Esti distrata si nu reusesti sa iei nimic in serios, lucru care iti cauzeaza neplaceri cu cei din jur. Toti iti fac reprosuri, iar asta nu-ti pica deloc bine. E posibil sa ajungi la farmacie sau la medicul din familie din cauza unor dureri acute.

related posts

Modifică setările cookies