Horoscop zilnic 29 iulie 2017. Taurii petrec momente speciale in familie, iar Pestii pot cunoaste o persoana importanta 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 iulie 2017.


BERBEC

Te simti inspirata azi si vrei sa pui in aplicare o idee creativa care ti-a venit in minte, spontan. Energia, entuziasmul si buna dispozitie iti vor face ziua de sambata perfecta!

TAUR

Planuri de relaxare si distractie: cam asa se descrie weekendul, in viziunea ta. Petreci momente speciale cu familia si te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu ei. 

GEMENI

Ai foarte multa energie pentru diverse activitati. Ai chef sa mergi intr-o excursie pe munte, iar un parc de distractii este o optiune care iti surade. Te pregatesti pentru o saptamana dificila si stresanta, asa ca n-ar fi rau sa mergi si la un masaj de relaxare. 

RAC

Ai nevoie de multa atentie din partea celor din jur, iar acest lucru s-ar putea sa-i oboseasca la un moment dat. Fii echilibrata cand vine vorba de capricii! Mergi pe seara la o plimbare in parc sau organizeaza o iesire speciala cu iubitul in oras!

LEU

Ai chef sa te distrezi si sa uiti de toate grijile cotidiene! In acest weekend poti fi invitata la un eveniment cultural sau la o expozitie de pictura. Nu excluzi din program o sesiune serioasa de shopping despre care stii sigur ca te va binedispune!

FECIOARA

Stii ca meriti mai mult si ai hotarat sa fii mai exigenta cu unele persoane din jur. E bine sa nu mai faci compromisuri, chiar daca tii la persoanele respective. Cine conteaza cu adevarat in viata ta, va ramane alaturi de tine neconditionat. 
 

BALANTA

Te bucuri azi de lucrurile simple din viata ta care iti aduc satisfactie in orice moment. Esti plina de buna dispozitie si entuziasm pe care le transmiti cu usurinta si celor din jur! 

SCORPION

Esti fericita si vrei sa pastrezi aceasta stare cat mai mult timp. Nu te mai stresezi din orice lucru nesemnificativ si pui pret pe lucrurile care conteaza cu adevarat. Acorda-ti timp de relaxare si reinnoieste-ti garderoba de vara la cumparaturi sau distreaza-te o noapte in oras! 

SAGETATOR 

Nu poti controla toate lucrurile in viata asa cum iti doresti. Invata sa te relaxezi si mergi la o piesa de teatru sau la un concert!

CAPRICORN

Poate nu iti merge cel mai bine in dragoste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii trista tot timpul. Bucura-te de soare, iesi la plimbare sau ia-ti cea mai buna prietena si mergeti la un film!

VARSATOR

Esti o romantica incurabila si momentele petrecute cu iubitul sunt cele care iti dau energie si ofera sens vietii tale! Poti sa ii pregatesti o surpriza speciala pe seara si sa va bucurati din plin de compania celuilalt!

PESTI

Fii atenta la orice persoana noua intalnesti, pentru ca stii cum se zice: "nu se stie de unde sare iepurele." Profita de timpul din weekend si dedica-l organizarii pentru saptamana care urmeaza. Ai sansa de a invata ceva nou care iti va stimula creativitatea. 

related posts

Modifică setările cookies