Horoscop zilnic 29 iunie 2016. Taurii ar trebui sa acorde mai multa atentie sanatatii, iar Racii au parte de dificultati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 iunie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Te obsedeaza faptul ca nu vei reusi sa termini ce ai inceput asa ca ar trebui sa nu inrautatesti lucrurile mai mult decat sunt deja. Azi vei fi nemultumita de tine, de ceea ce faci, de ceilalti asa ca vei pune o presiune nedorita atat pe tine cat si pe cei din jurul tau. Incearca cat mai mult sa te relaxezi. 

TAUR

Acorda ceva mai multa atentie sanatatii tale si incearca sa nu faci prea multe excese in aceste zile. E posibil ca azi sa ti se aduca la cunostinta niste probleme din trecut care pana acum au stat ascunse. Expunearea acestor probleme nu va insemna decat faptul ca la un moment dat nu ai acordat importanta cuvenit unui fapt care ar fi trebuit sa-ti fie evident. 

GEMENI 

Chiar daca tu consideri ca nu esti ascultata, vei fi surprinsa de cat de multa lume este atenta la ceea ce spui. Tocmai de aceea ar fi cazul sa nu comunici eronat si nici sa spui ceva fara sa te gandesti. Asta iti poate afecta relatiile din viitor. La locul de munca nu te astepta la aprecieri si nu te lasa provocata. 

RAC 

Treci printr-o perioada dificila, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri sau de munca. Ar fi bine sa iti pastrezi calmul si sa apelezi la ajutorul unui prieten. Ca sa depasesti toate obstacolele, este indicat sa ai rabdare si sa nu fii impulsiva. 

LEU

Exista sanse foarte mari sa incepi demersurile pentru un imprumut sau sa faci rost de o suma mare de bani pentru o achizitie importanta. Ar fi cel mai bine sa apelezi la persoane care cunosc detalii legale pentru a pune la punct aceste lucruri pentru ca exista diverse riscuri la care te expui atunci cand esti gata sa semnezi contractul.

FECIOARA

Incearca sa ceri sfatul unei persoane avizate inainte sa te apuci sa pui in aplicare diverse planuri pentru viitorul tau. Relatiile sentimentale sunt foarte incordate si ar fi bine sa nu va asumati un conflict pe care nu il veti putea stapani prea bine. Maine lucrurile vor arata mai bine asa ca incearca sa ai rabdare cu tine si cu ceilalti.

BALANTA

Azi vei fi mai plina de energie si iti vei propune sa faci foarte multe lucruri. Chiar daca vei intampina ceva obstacole in calea ta, incearca sa fii mai optimista pentru ca sansele tale sa reusesti sunt mai mari decat de obicei. 

SCORPION

Daca pana dupa-amiaza unele probleme legate de drumuri iti ocupa timpul, mai pe seara va trebui sa rezolvi urgent anumite chestiuni de familie. Ar fi bine sa nu iti impui cu forta propriile pareri si sa le asculti si pe ale altora. 

SAGETATOR

Vei avea anumite neintelegeri cu partenerul, dar asta nu va fi un capat de tara. Ar fi cazul sa nu comunici eronat si nici sa spui ceva fara sa te gandesti. Asta iti poate afecta relatiile din viitor. La locul de munca nu te astepta la aprecieri si nu te lasa provocata. 

CAPRICORN

Nu vei fi de acord ca azi sa faci lucruri care nu iti aduc nicio provocare si nici nu vei fi de acord ca unele idei pe care tu le consideri fara valoare sa fie puse in practica. Ar fi bine ca in acest caz sa vii chiar tu cu idei originale si e foarte posibil sa primiti o oferta interesanta in ceea ce priveste cariera ta.

VARSATOR

Vei sari in ajutorul multor persoane tocmai in ideea de a fi un membru de baza in families sau in cercul tau de prieteni. Pregatirile tale sunt pe ultima suta de metri si te vei bucura de aprecierea celor din jur pentru toate eforturile pe care le faci.  

PESTI

Se pare ca treci printr-o perioada extrem de favorabila. Poate e cazul sa privesti relatia cu persoana iubita intr-un mod cu totul diferit si mai ales sa simti ceea ce nu ai mai simtit de mult. Bucura-te de aceste clipe frumoase! 

related posts

Modifică setările cookies