Horoscop zilnic 29 iunie 2017. Berbecii au parte de multe provocari, iar Leii iau decizii importante


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 iunie 2017.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec 

Astazi este o zi a provocarilor. Ai o lectie importanta de invatat-aceea ca rigiditatea nu et ajuta nici ep tine, nici pe cei din jurul tau. Trebuie sa te relaxezi putin si sa incerci sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva. 

 

Taur 

Esti nonconformista si urasti regulile impuse de ceilalti. Nu-ti place sa te aliniezi, iar asta este un aspect pe care ceilalti ba il detesta, ba il adora la tine. Ai tendinta sa fii impulsiva astazi, asa ca ai face bine sa-ti temperezi pornirile. 

 

Gemeni

Ai tendinta sa sari calul astazi si este posibil sa ranesti o persoana draga, fara sa-ti doresti asta. Toate au o limita si este bine sa tii cont si de sentimentele celorlalti. Persoanle din jurul tau sunt destul de tolerante, insa incearca sa fii mai atenta la modul de exprimare. 

 

Rac 

Un eveniment neprevazut te va duce astazi pe culmile fericirii. Esti plina de entuziasm si de energie, fericirea se citeste pe chipul tau si va ramane acolo pentru perioada urmatoare. In plan profesional, ai multe de facut si simti ca nu o poti scoate la capat. Cere ajutorul celorlalti. 

 

Leu 

Astazi trebuie sa faci un compromis. Trebuie sa iei o hotarare, care il implica si pe partenerul tau de viata si nu stii cum sa faci sa fiti amandoi multumiti. Cel mai bine ar fi sa vorbiti deschis despre problemele care apar. 

 

Fecioara 

Iti pare rau pentru o persoana cu care ai avut o relatie foarte frumoasa, dar este timpul sa va luati ramas bun. De-abia acum vei realiza faptul ca ati fost foarte legati unul de celallt, iar sentimentele pe care le ai acum te iau prin surprindere. Decat sa te lasi cuprinsa de nostalgie, mai bine te-ai bucura pentru lucrurile noi care apar in viata ta. 

 

Balanta 

Te simti obosita si nu mai dai deloc randament la serviciu. Nici in viata personala nu esti prea multumita. Decat sa cauti nod in papura celor din jurul tau, mai bine ai luat o pauza. Ai nevoie de odihna si afectiune, asa ca o vacanta este exact ceea ce-ti lipseste. 

 

Scorpion

Este o zi a extremelor pentru nativele din Scorpion. Ma te simti coplesita de sentimentele pentru partenerul tau, ba vrei sa fii singura si ii respingi pe toti cei din jurul tau. Nici nu nu te poti decide ce-ti doresti, iar asta ii debusoleaza putin pe ceilalti. Trebuie sa-ti faci putina ordine in ganduri.

 

Sagetator 

O noua colaborare se intrevede la orizont. Este posibil sa di un refresh carierei tale, sau sa cunosti o persoana care te va ajuta enorm in viata profesionala. Esti sclipitoare astazi si ai o multi de idei creative. O multime de surprize placute te asteapta.

 

Capricorn

Esti ingrijorata in privinta relatiei cu partenerul tau. Simti ca ceva scartaie si vrei sa stii care este motivul pentru care lucrurile s-au degradat atat de mult intre voi. Poate ca rutina este de vina, iar daca ati reusi sa aduceti un pic de noutate si prospetime in viata de cuplu, lucrurile ar merge minuant intre voi. 

 

Varsator

Esti dezamagita astazi. O persoana pe care o considerai sensibila si delicata, isi va arata adevarata fata, iar asta te va surprinde enorm. Este o zi a surprizelor si poti sa te si bucuri de potentialul pe care il ofera. Poate sa te imbraci intr-un mod neconventional asu as mergi la un eveniment altfel. 

 

Pesti 

Cunosti astazi o persoana care te fascineaza, pur si simplu. Aveti o multime de lucruri in comun, ganditi la fel, aveti acelaesi pasiuni si interese. Sunt sanse mari ca intalnirea de astazi sa se tarnsforme intr-o prietenie sau o relatie sentimentala de durata. 

related posts

Modifică setările cookies