Horoscop zilnic 29 mai 2015. Fecioarele sunt nerealiste, iar Pestii sunt rasfatati de persoana iubita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 mai 2015.


BERBEC

Planuiesti o escapada in acest weekend si pui la cale ultimele detalii. Desi nu a iesit totul exact cum ai planuit, esti multumita ca ai reusit sa mobilizezi atatea persoane pentru aceasta aventura.

TAUR

Ai din ce in ce mai multe indoieli in legatura cu persoana iubita. Simti ca iti ascunde ceva, insa din cauza ca nu esti sigura, nu ai curajul sa incepi o discutie in acest sens. Traiesti intr-o continua stare de incertitudine.

GEMENI

Esti dezamagita de atitudinea celei mai bune prietene, care nu iti este alaturi in clipele in care ai nevoie de ea. Te simti tradata si ignorata si incepi sa te intrebi daca merita sa continui aceasta prietenie cu ea. 

RAC

Iti doresti o schimbare in viata ta si simti ca acum este momentul pentru un nou inceput. Vrei sa te redefinesti si sa dovedesti ca poti realiza mult mai mult decat ai facut-o pana acum. 

LEU

Treci printr-o  perioada dificila din punct de vedere sentimental si nu reusesti sa ajungi la un consens cu persoana iubita.  Ati ajuns intr-un punct in care niciunul dintre voi nu se mai straduieste sa salveze prea mult din aceasta relatie.

FECIOARA

Visezi la cai verzi pe pereti si reusesti sa ii enervezi pe cei din jur cu atitudinea ta complet nerealista. Ii contrazici pe ceilalti si esti in dezacord cu tot ce spun colegii la birou sau amicii din gasca ta. 

BALANTA

Ai de facut o multime de drumuri astazi, in speranta ca vei reusi sa iti rezolvi treburile pe care tot le amani de o buna perioada de timp. Din pacate, la finalul zilei vei fi fi nevoita sa isi recunosti infrangerea si a doua zi sa o iei de la capat.

SCORPION

Esti asaltata de admiratori in ultima perioada si asta ti-a ridicat moralul. Te simti sexy si increzatoare si traiesti cu senzatia ca poti avea orice barbat la picioarele tale.

SAGETATOR

Esti din ce in ce mai nemultumita de aspectul tau fizic si vrei sa faci ceva in acest sens. Te gandesti la o schimbare de look sau la innoirea abonamentului la sala, insa nu neglijezi nici latura emotionala. Te gandesti serios sa apelezi la serviciile unui psiholog.

CAPRICORN 

Doresti sa iti lansezi propria afacere, insa nu esti sigura ca vrei sa iti asumi un risc financiar atat de mare. Vrei sa castigi, dar te temi sa te arunci in batalie cu toate armele pe care le ai. Preferi sa ramai precauta si sa mai testezi piata pana simti ca este momentul potrivit.

VARSATOR

Ai o atitudine negativista si asta te transforma in persona non grata astazi la locul de munca. In loc sa critici ideile celorlalti si sa fii irascibila, ai putea sa cauti solutii pentru rezolvarea cat mai pasnica a problemelor.

PESTI

Partenerul  te rasfata astazi cu cadouri surpriza si cu declaratii spumoase de dragoste. Te simti iubita si apreciata si simti ca el ar putea fi barbatul alaturi de care sa iti petreci viata intreaga. 

related posts

Modifică setările cookies