Horoscop zilnic 29 mai 2018. Capricornii se bucură de bani. Vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 29 mai 2018.


BERBEC

Reușești cu greu să te faci înțeleasă și din această cauză nu este exclus să ajungi să te cerți cu cineva apropiat pentru că îți înțelege greșit intențiile. Exersează-ți comunicarea pentru a evita eventualele neplăceri.

TAUR

Cupidon te-a luat în vizor, așa că nu vei trece de această zi fără să te declari îndrăgostită. Ai grijă cui îi încredințezi inima ta și nu te arunca cu capul înainte până nu te asiguri că cel care te interesează este de încredere.

GEMENI

Ești hotărâtă să faci astăzi schimbările pe care le-ai tot amânat în ultima perioada din lipsa curajului. Deciziile luate astăzi sunt de bun augur, așa că nu ai toate motivele să fii încrezătoare în forțele tale.

RAC

Superiorii te iau astăzi în vizor și îți atrag atenția că nu ți-ai făcut treaba cum trebuie. Lasă orgoliul la o parte și recunoaște-ți vina. Aceasta este cea mai bună reactiv pe care o poți avea și care te va ajuta să ieși din această încurcătură.

LEU

Ai parte de o zi importantă din multe puncte de vedere, genul de zi pe care să o treci în calendar și o sărbătorești în fiecare an. Pregătește-te fizic și psihic să faci față avalanșei de emoții puternice.

FECIOARĂ

Prima parte din zi, pe care o petreci la job, nu se anunță a fi prea bună. Ba mai mult, va reuși să te indispună. Totuși, vei reuși să îți schimbi starea de spirit de îndată ce vei ajunge acasă.

BALANȚĂ

Astăzi trebuie să înveți să ții un secret. Nu-ți dezvălui planurile până nu începi să le pui în practică pentru că s-ar putea să se dărâme totul ca un castel de nisip și să îți dai seama că te-ai lăudat degeaba, înainte să fie cazul.

SCORPION

Nu lasă să te influențeze problemele pe care un apropiat le are cu o persoană din anturajul tău. Neînțelegerile dintre ei nu au nicio legătură cu tine, așa că încearcă să rămâi obiectivă în ceea ce îi privește.

SĂGETĂTOR

Weekendul prelungit se pare că nu ți-a ajuns, iar mintea nu iti sta la job, ci la persoana care a reușit să te cucerească. Ai chef de flirt, de zilele libere, de romantism, de plimbări în aer liber, de vacanțe în destinații exotice.

CAPRICORN

Primești un bonus, dar nu reușeșți să ții banii prea mult timp în buzunar pentru că lista cu lucrurile pe care ți le dorești este destul de stufoasă. Te simți ca un copil în ziua de Crăciun, nu îți mai încapi în piele de fericire.

VĂRSĂTOR

Încearcă să fii astăzi mai rezervată, mai diplomată sau, cu alte cuvinte, să stai în banca ta și să nu te bagi în treburile altora dacă nu vrei să-ți complici inutil existența. Nu uita, cu răbdarea treci și marea.

PEȘTI

Astăzi tebuie să ții cont de faptul că nu este bine să te lauzi singură. Lasă-i pe alții să-ți descopere calitățile dacă vrei să te bucuri de popularitate. Aroganța nu îți aduce nimic bun.

related posts

Modifică setările cookies