Horoscop zilnic 29 martie 2016. Racii au tensiuni in viata sentimentala, iar Sagetatorii trec prin probleme financiare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 martie 2016.


BERBEC

Astazi, putina rabdare iti va permite sa faci o alegere mai buna si sa eviti o eventuala dezamagire in ceea ce priveste relatia cu partenerul tau. Incearca sa nu interpretezi gesturile lui in alt sens si sa ai incredere in spusele lui.

TAUR

Iti consolidezi si mai mult legatura cu partenerul tau, ba chiar duci la indeplinire proiecte comune cu acesta, iar astfel relatia ta devine puternica si armonioasa. Ce poate fi mai frumos de atat?

GEMENI

Este timpul sa te gandesti la unele negocieri in ceea ce priveste rasplata pentru eforturile depuse in ultima perioada la locul de munca. Creativitatea, seriozitatea si implicarea ta trebuie sa fie si ele recompensate.

RAC

Ziua poate aduce unele tensiuni in viata sentimentala, mai ales din cauza orelor peste program pe care le petreci la locul de munca. Epuizarea fizica si psihica nu fac bine nici organismului tau, dar nici relatiei cu partenerul. 

LEU

Chiar daca viata ta de cuplu a intampinat in perioadele anterioare unele dificultati, acestea ar trebui sa fie acum lasate in urma, pentru ca prezentul iti surade, iar surprizele frumoase nu vor intarzia sa apara in viata ta.

FECIOARA

Partenerul  tau iti atrage atentia asupra unui gest cu care l-ai dezamagit. Cum tie nu iti place sa fii tratata astfel, un conflict se poate isca rapid in relatia voastra. Ar fi bine sa aplanezi orice tentativa de acest gen.

BALANTA

Profiti de aceasta zi si de toate evenimentele la care iei parte cu diferite ocazii. Desi te vei confrunta cu provocari menite sa te descurajeze in realizarea planurilor tale, totusi ambitia ta este mai puternica decat orice si nu ai cum sa nu reusesti.

SCORPION

Astazi viata ta sentimentala este mai intensa ca oricand. Partenerul pare sa fi uitat dezamagirile din trecut, motiv pentru care ar fi indicat din partea ta sa ii multumesti in acest sens intr-un fel sau altul.

SAGETATOR

Situatia ta financiara este cam delicata in acest moment, iar din acest motiv trebuie sa gasesti solutii care sa te scoata din acest impas. Partenerul iti este alaturi, astfel incat nu trebuie sa-ti faci foarte multe griji.

CAPRICORN

Iti faci curaj si iti exploatezi resursele ascunse a caror utilitate nu a fost inca descoperita de ceilalti. Reusesti sa-i impresionezi cat se poate de tare pe cei apropiati, care nu stiau ca ai asemenea indeletniciri.

VARSATOR

Nici astazi nu te complaci in rutina si astfel nu eziti nicio ocazie sa rezolvi rapid orice sarcina pe care o primesti la locul de munca. Vei face mai multe eforturi pentru a obtine ce-ti doresti, insa rezultatul va fi in totalitate pe placul tau.

PESTI

Imaginatia ta se dezlantuie si beneficiezi de o mare deschidere spre implicarea in noi proiecte importante, menite sa iti scoata in evidenta talentele stiute numai de tine, cu care iti vei surprinde pana si partenerul.

related posts

Modifică setările cookies