Horoscop zilnic 29 martie 2017.Taurii pot intra in conflicte, iar Racii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 martie 2017.


BERBEC

Ai primit rezultatele unor teste sau ale unor proiecte si te poti declara multumita de ele, asa ca astazi vei incerca sa te relaxezi si sa uiti macar pentru cateva ore ca mai ai multe lucruri de facut saptamana aceasta.

TAUR

Exista cateva scantei intre tine si cineva de la locul de munca sau de la scoala, iar asta nu in sensul bun. Este recomandat sa te tii departe de conflicte, insa exista mari sanse sa nu reusesti sa inchei aceasta zic fara o discutie in contradictoriu.

GEMENI

Ai tot felul de curiozitati si iti doresti sa te implici in activitati care nu tin doar de tine si pe care nu vrei sa le faci singura. Incearca totusi sa nu intri in viata altcuiva mai agresiv decat ti-ar placea tie sa ti se intample.

RAC

Te cauta cineva pe care nu l-ai mai vazut si auzit de ceva vreme si faptul ca si-a amintit de tine te bucura. Profiti de asta si petreci timp cu persoana respectiva in aer liber.

LEU

Ai cateva responsabilitati de care nu poti scapa cu niciun chip, chiar daca nu ai deloc starea necesara sa le duci la capat. Incearca sa te aduni, ca sa nu primesti reclamatii sau plangeri de la cei alaturi de care lucrezi.

FECIOARA

Exista neintelegeri la locul de munca sau la scoala si daca nu esti atenta la cum te exprimi  poti fi inlaturata dintr-un grup. Nu ar strica  sa privesti conflictele de astazi din aafara lor. 

BALANTA

Ai tendinta de a ramane in zona ta de confort si nu prea iti pasa de ce ar putea spune cei din jur. Nu vrei sub nici o forma sa te agiti, astazi si nici sa iti iei de munca mai mult decat esti nevoita.

SCORPION

Ai de rezolvat o problema sentimentala care te framanta de ceva timp deja. Cu toate acestea, nu iti doresti sa iti superi in vreun fel  partenerul ci doar sa cautati impreuna o solutie.

SAGETATOR

Este ziua in care pare ca orice ti-ai propune, iti reuseste. Asa ca poti sa tintesti cat mai sus, pentru ca se pare ca in sfarsit a ajuns norocul si la tine, dupa mult timp.

CAPRICORN

Te concentrezi foarte mult la propria persoana si asta il poate deranja pe partenerul tau de viata, care simte ca doar el are ceva de oferit in relatia voastra. Nu lasa lucrurile sa degenereze, daca vrei ca viitorul sa fie unul bun.

VARSATOR

Iti scoti la iveala spiritul de organizator si te ocupi de o situatie care a trecut prin mainile mai multor persoana. O reusita de acest gen te va incanta peste masura.

PESTI

Ai o zi care nu iese cu nimic din tipare si pe care chiar o poti incadra in randul zilelor plictisitoare. Nu uita ca atunci cand ai timp liber nu strica sa lucreZi in avans, pentru a putea sa lenevesti ulterior.

related posts

Modifică setările cookies