Horoscop zilnic 29 martie 2018. Leii au parte de o zi romantică. Vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 29 martie 2018.


BERBEC

Ești răsplătită pentru munca depusă în ultima perioadă și ți se aduc laude care îți “gâdila orgoliul” și te alimentează cu energia de care ai nevoie pentru a continua să îți faci treaba în continuare la aceleași standarde.

TAUR

Planul sentimental este frumos aspectat astăzi. Relația de cuplu intră într-o nouă etapă, se consolidează și îți dă încredere că poți construi lucruri cu cel de lângă tine pe termen lung.

GEMENI

Dai dovadă de egoism astăzi și cei din jur te vor taxa pentru asta, îți vor reproșa schimbarea de atitudine. Învață să lucrezi în echipă și vei avea mai mult de câștigat.

RAC

Îți iei o zi liberă și îți permiți să dai frâu liber creativității și să îți ocupi timpul cu tot felul de activități care îți aduc satisfacții imediate. Vremea ține cu tine, așa că alegi să petreci mult timp și în natură.

LEU

Indiferent de cât de ocupată ai fi astăzi, vei face loc și romantismului în viața ta, îți vei rezerva câteva ore pentru partenerul de cuplu. Nici nu vei mai simți oboseala acumulată în timpul zilei după ce te vei refugia în brațele iubitului.

FECIOARĂ

Nu este o zi bună pentru investiții financiare. Prin urmare, astăzi ai face bine să ții și cu dinții de portofel și să amâni orice sesiune de shopping pentru sfârșitul săptămânii, atunci când astrele nu vor mai fi atât de dure cu tine.

BALANȚĂ

Treci printr-un moment stânjenitor astăzi și va trebui să dai dovadă de tărie de caracter, astfel încât să reușești să ieși din această situație cu fruntea sus. Ia totul ca pe o lecție de viață.

SCORPION

Încearcă să nu te aprinzi precum un foc de paie astăzi într-o discuție cu cineva drag. Fii calmă pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine dacă nu faci din țânțar armăsar.

SĂGETĂTOR

Reușitele tale de astăzi depind de câtă încredere ai în tine. Nu te demoraliza din orice fleac și mergi cu tupeu înainte pentru că vei răzbi în cele din urmă, vei depăși orice obstacol.

CAPRICORN

Te gândești de ceva timp la o schimbare radicală de look, dar nu reușești să îți aduni tot curajul și să treci la fapte. Pune în balanță avantajele și dezavantajele pentru a-ți fi mai ușor să iei o decizie.

VĂRSĂTOR

Ziua de astăzi trece fără să se întâmple ceva notabil, dar asta nu este ceva rău. Toți avem nevoie de câte o zi de pauză, în care să reușim să ne reculegem. Prin urmare, bucură-te de liniștea acestei zile pentru că vor veni și unele zile mai tumultoase.

PEȘTI

În ciuda faptului că cei din jurul tău se împotrivesc relației tale cu o persoană pe care nu o consideră potrivită pentru tine, decizi să îi dai o șansă și nu vei regreta. Nu ține cont de gura lumii atuci când ești în căutarea fericirii.

related posts

Modifică setările cookies