Horoscop zilnic 29 septembrie 2014. Scorpionii au parte de o surpriza placuta, in timp ce Racii risca sa fie raniti


Horoscop zilnic 29 septembrie 2014. Balantele primesc binefacerile astrelor, iar totul se vede mai ales la nivel amoros. Vei vedea mai jos de ce.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 29 septembrie - 5 octombrie 2014

BERBEC

Partenerul de cuplu va avea tendinta de a face mai multe lucruri impreuna cu tine si de a redescoperi pasiuni pe care nu stia ca le ai. Daca nu ai un iubit, nu te descuraja. Astrele iti vor surade si tie.

TAUR

Ambianta astrala iti accentueaza talentele de mare seducatoare. Trebuie insa sa fii tu cea care facei primul pas. Increderea de sine pe care o ai din plin poate fi intimidanta.   

GEMENI

Simti nevoia sa traiesti mai multe momente de fericire, ceea ce este minunat. Ceri si oferi, iar disponibilitatea ta amoroasa il va incuraja pe partener sa fie mai afectuos si mai deschis. 

RAC

Risti sa nu fii luata in serios. Pentru ca flirtezi cu orice persoana care ti se pare atragatoare, exista posibilitatea sa fii respinsa si ranita.

LEU

Nu ai nicio problema in a mentine o atmosfera calma si tandra. Intelegerea care exista intre tine si ceilalti este cu adevarat admirabila. Chiar daca apar mici neintelegeri, totul se rezolva rapid si fara consecinte. 

FECIOARA

Nu dispera, chiar daca lucrurile nu au fost prea grozave pana la acest moment. Primesti azi un mic semn de incurajare, care iti reda speranta si te face sa crezi ca, pana la urma, totul va fi bine.

BALANTA

Astrele iti aduc binefacerile lor. Reusesti sa-ti vezi partenerul intr-o lumina noua, ceea ce inseamna ca veti reaprinde focul pasiunii dintre voi. 

SCORPION

Aceasta zi iti rezerva o frumoasa surpriza. Fii pregatita pentru a o primi si fii gata sa iei si alte decizii importante, care ti-ar putea schimba vata. Mergi inainte fara teama, astrele sunt de partea ta. 

SAGETATOR

Nu ai parte de momente de plictiseala absolut deloc. Pasiune, surprize si noi placeri de descoperit, iata ce te asteapta astazi alaturi de partener.

CAPRICORN

Daca te afli in cautarea sufletului pereche, trebuie sa iesi mai mult in lume. Nu fii timida, accepta toate invitatiile care ti se fac si s-ar putea sa cunosti, printre altii, si acea persoana deosebita.

VARSATOR

Actualul context astral ar putea avea consecinte notabile asupra vietii conjugale. Dintr-o data, veti deveni mai atenta si mai iubitoare cu partenerul de viata. Acesta va fi putin surprins si te va rasplati cu si mai multa afectiune.  

PESTI

Intalnire interesanta. Nu te lasa insa atrasa in acest joc al seductiei, pentru ca, la final, in ciuda placerilor facile, vei avea de pierdut. 

related posts

Modifică setările cookies