Horoscop zilnic 29 septembrie 2016. Scorpionii au parte de provocari, iar Pestii au multe de rezolvat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 septembrie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Duci la indeplinire toate planurile pe care ti le-ai facut pentru ziua de astazi, fara nicio exceptie. In ceea ce priveste viata personala, te bucuri de atentia si afectiunea partenerului tau. Ai grija sa nu crezi ca de acum totul va fi atat de simplu, se anunta si obstacole in viitor.

TAUR

Ai sansa de a petrece timp pretios alaturi de niste oameni de calitate, care merita toata atentia si afectiunea ta. In plus, datorita lor noi oportunitati de cariera isi fac aparitia pentru tine.

GEMENI

Prietenul adevarat la nevoie de cunoaste, iar astazi te convingi de adevarul din aceasta zicala. O prietena apropiata iti demonstreaza loialitatea si iti castiga increderea, astfel incat incepeti impreuna sa puneti la cale un plan foarte bun de dezvoltare profesionala.

RAC

Nu esti multumita de ultimele evenimente din viata ta, iar faptul ca nu te simti implinita din punct de vedere profesional te indeamna sa vezi lucrurile altfel decat cum sunt in realitate. Gandeste-te totusi ce conteaza cu adevarat de fapt.

LEU

Nu este o zi potrivita deplasarilor in scop de serviciu sau personal, ci este recomandat ca astazi sa te odihnesti si sa-ti incarci bateriile, caci te asteapta o perioada foarte solicitanta atat din punct de vedere fizic, cat si psihic

FECIOARA

Modul tau rational de gandire nu se potriveste astazi cu situatiile cu care te confrunti. Nu intelegi unele lucruri, altele ti se par chiar absurde, insa cu rabdare si intelegere poti depasi astfel de momente.

BALANTA

Ai parte de o zi destul de incarcata, care te oboseste atat fizic cat si psihic, dar careia ii faci fata cu succes. De asemenea, relatiile cu persoanele cu care lucrezi zi de zi se consolideaza.

SCORPION

Te confrunti in continuare cu provocari neasteptate pe plan profesional, datorita carora ai sansa sa-ti demonstrezi talentele si abilitatile, ce nu vor trece neobservate de catre cei din jurul tau.

SAGETATOR

O veste neaspteptata te face sa iti anulezi planurile pe ultima suta de metri. Trebuie sa iei niste decizii importante, de care depinde nu numai viitorul tau, dar si al celor apropiati tie.

CAPRICORN

Planurile tale nu par sa se concretizeze si ai tendinta de a te invinui pe tine pentru un aventual esec. Nu are sens sa dramatizezi: este nevoie de un pic mai multa munca, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

VARSATOR

Ai tendinta de a te contrazice mult cu cei din jur astazi si se pare ca nimeni nu iti poate intra in gratii. Devii agresiva si s-ar putea sa spui lucruri pe care sa le regreti ulterior.

PESTI

Ti-ai lasat o multime de lucruri neterminate, iar astazi pur si simplu nu le mai poti amana. Este posibil sa ramai la job mult peste program pentru a nu ramane restanta pe weekend.

related posts

Modifică setările cookies